Rengarenk Uçurtmalar Fethiye Semalarını Süsledi - Son Dakika
Yerel

Rengarenk Uçurtmalar Fethiye Semalarını Süsledi

Rengarenk Uçurtmalar Fethiye Semalarını Süsledi

Fethiye'de Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen uçurtma şenliğinde öğrencilerin rengarenk uçurtmaları gökyüzünü süsledi.

12.06.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi.

Fethiye Belediyesi ile Yunus Nadi İlkokulu tarafından Koca Çalış Plajı'nda bu 14'üncüsü düzenlenen şenlikte, uçurtmalar Fethiye semalarını süsledi. Aileleriyle şenliğe katılan öğrenciler, uçurtmalarını uçurmak için büyük çaba harcadı.

Rengarenk uçurtmaların gökyüzünü süslediği şenlikte, Yunus Nadi İlkokulu Müdürü Murat Öncü etkinliğe katılan öğrencilere madalya verdi. Şenlikte küçükler kadar büyüklerin de uçurtma uçurarak eğlendikleri görüldü.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Çevre Sağlığı Teknisyeni Ali Rıza Kıroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye olarak çevresel değerlere olabildiğince sahip çıkmaya ve her yaş grubundaki vatandaşları bilinçlendirmeye çalıştıklarını söyledi.

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da uçurtma şenliğini gerçekleştirdiklerini belirten Kıroğlu, "Buraya gelen öğretmen ve öğrencilerimize ilçemizi korumak için bilgilendirmeler yapıyoruz. Çevre Haftası ilçemizde dolu dolu geçti, bu şenlikle de etkinliklerimizi sonlandırıyoruz. Bizim amacımız mavi ve yeşilin bütünleştiği ilçemizi koruyabilmek. Daha yaşanabilir bir Fethiye için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Yunus Nadi İlkokulu Müdürü Murat Öncü ise Fethiye Belediyesi ile ortaklaşa düzenledikleri uçurtma şenliğinin bu yıl 14'üncüsünü gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Amaçlarının çevresel değerlere sahip çıkmanın yanında öğrencilerin birlik, beraberlik ve yardımlaşmalarına olanak tanıyacak ortamlar yaratmak olduğuna değinen Öncü, her yıl şenliğin daha geniş kapsamlı olarak devam ettiğini sözlerine ekledi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rengarenk Uçurtmalar Fethiye Semalarını Süsledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement