Reşadiye'deki Kayıp Çocuklar - AK Parti Grup Başkanvekili Çakır - Son Dakika
Güncel

Reşadiye'deki Kayıp Çocuklar - AK Parti Grup Başkanvekili Çakır

Görüntü Dökümü: Coşkun Çakır ve beraberindekilerin kaymakamlık binasına gelişi Kaymakamlık binası dışında bekleyen basın mensupları Çakır'ın açıklamaları Tokat'ta 2 çocuğun kaybolması AK Parti Grup Başkanvekili Çakır: "Bugün 19'uncu günü geride bırakırken olayla ilgili henüz elle tutulur, gözle görülür bir kanıta, veriye, ipucuna ulaşabilmiş değiliz" AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmalarında 19'uncu günün geride bırakıldığını belirterek, çocuklarla ilgili henüz elle tutulur bir ipucuna ulaşılamadığını söyledi.

17.01.2016 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü:

Coşkun Çakır ve beraberindekilerin kaymakamlık binasına gelişi

Kaymakamlık binası dışında bekleyen basın mensupları

Çakır'ın açıklamaları Tokat'ta 2 çocuğun kaybolması

AK Parti Grup Başkanvekili Çakır:

"Bugün 19'uncu günü geride bırakırken olayla ilgili henüz elle tutulur, gözle görülür bir kanıta, veriye, ipucuna ulaşabilmiş değiliz"

AK Parti Grup Başkanvekili Coşkun Çakır, Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmalarında 19'uncu günün geride bırakıldığını belirterek, çocuklarla ilgili henüz elle tutulur bir ipucuna ulaşılamadığını söyledi.

Çakır, Reşadiye Kaymakamlığında yetkililerden arama çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Yaklaşık 2 saat süren brifingin ardından gazetecilere açıklama yapan Çakır, iki çocuğun 19 gün önce kaybolduğunu hatırlattı.

Acı bir olay yaşadıklarını anlatan Çakır, "Üzücü bir olayla karşı karşıyayız. İki yavrumuz bir şekilde kayboldular. Ciddi şekilde aramalar ilk günden beri başladı. Bu halen devam etmekte. Her türlü ihtimali değerlendirmek suretiyle arama ve araştırmalar devam ediyor. Yani jandarmasıyla, dalgıçlarıyla, köpekleriyle, aklınıza gelebilecek boyutlarıyla arama çalışmalarına devletimiz devam etti. Örnek sayılabilecek bir arama faaliyeti oldu. Bu konu milletvekillerimiz tarafından da takip ediliyor" diye konuştu.

Gazetecilerin bu çalışmalara katkı sağladığını ifade eden Çakır, şöyle konuştu:

"Bugün 19'uncu günü geride bırakırken olayla ilgili henüz elle tutulur, gözle görülür bir kanıta, veriye, ipucuna ulaşabilmiş değiliz. Maalesef değiliz. En fazla yoğunlaştığımız yer ırmaktı. Çünkü elimizdeki veriler, datalar, görüntüler, kamera kayıtları bizi hep oraya sevk ediyor. Irmakta 30 kilometrelik alanda çok ciddi bir arama yapıldı. Su kesildi, su düzeyi dere boyutunda indi aramalar yapıldı. Üçüncü defa suyu kestik. Yine yoğun bir arama yapacağız. Bu sefer AFAD ekibi yapacak. Olayın olduğu andan, karadan, ormanda, dağda, çocukların gidebileceği yerlerde yüzlerce asker aradı. Her türlü ihtimali değerlendiriyoruz. Emniyet Genel Müdürlüğünden 4 kişilik uzman ekibimiz 1 haftadır ilçemizde çalışmalarını sürdürüyor. Aramalarımız hız kesmeden devam ediyor."

Bu olayın ülke gündeminde olduğuna dikkati çeken Çakır, "Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, İçişleri Bakanımızın sıkı takip ettiği bir konu" dedi.

Ümidini koruduğunu aktaran Çakır, "Çocukların iki tane olması çocuklarımızı bulma ihtimalimizi artıran parametre. Çocuk olmaları ise bir dezavantaj. Olayla ilgili gözaltına alınan olmadı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Reşadiye'deki Kayıp Çocuklar - AK Parti Grup Başkanvekili Çakır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • matrax: bu hükümet bu çocukları bulamaz çünkü umrunda deyil zaten hep çocukları öldürtüyor . 0 2 Yanıtla

Advertisement