Restoranda Kezzapla Çocuk Yakan Saldırgan, Ailenin Tanıdığı Çıktı - Son Dakika
Güncel

Restoranda Kezzapla Çocuk Yakan Saldırgan, Ailenin Tanıdığı Çıktı

İstanbul'da ünlü restoranda 3 yaşındaki Y.K.'nın yüzüne kimyasal atılan saldırıda şüpheliyle ilgili konuşan restoranın avukatları, "Kimliğini öğrenince şaşıracaksınız" dedi.

22.10.2015 07:08  Güncelleme: 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da lüks bir restoranın oyun alanında çocuklara kimyasal saldırıyla ilgili, şüpheli isme ulaşıldı. Restoran zincirinin avukatı Başar Gündüz'ün "Saldırganın kimliği tespit edildi, öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız" dediği şüpheli, saldırıda yaralanan 3 yaşındaki Y.K.'nın ailesinin tanıdığı çıktı.

KİMYASAL SIKTI

Cumartesi akşamı Ataşehir'de bir restoranda yaşanan korkunç olayda, saldırganın 3 yaşındaki Y.K.'yı hedef alarak kimyasalı sıktığı belirlendi. Saldırıyla ilgili çok yönlü soruşturma yürüten polis, restoranın çevresinde bulunan işyerlerine ait güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı. Polis saldırganı ararken, küçük Y.'nin avukat annesinin yürüttüğü dava dosyaları da mercek altında.

BİR GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Bir gözünde yüzde 95, diğerinde yüzde 70 görme kaybı meydana gelen küçük Y.K.'nın doktor babası Cenk K. ise olay anında restoranda olmadığını söyledi. Oğlunun yüzünde 3. derece yanıklar bulunduğunu vurgulayan baba, "İyileşmesi için 7-8 operasyon daha geçirmesi gerekecek. Muhtemelen yüzünde izler kalacak. Önümüzde uzun bir tedavi süreci var" dedi.

"SALDIRGANIN KİMLİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNİZDE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ"

Develi restoranın avukatı Zekeriya Güngör, meslektaşı Başar Gündüz'le birlikte yaptığı açıklamada saldırganın kimliğinin tespit edildiğini söyledi. Zekeriya Güngör açıklamasında şöyle dedi: "Saldırgan kişi tespit edildi. Ancak hala yakalanmadı. Bu işin takipçisiyiz ve şikayetçiyiz. Bizim güvenlik zafiyetimiz yok. Kameralarımızın çalışmadığını söyleyemeyiz."

Avukat Başar Gündüz de "Aile zaten saldırıyla ilgili bazı şeyleri bildiğinden dolayı, sosyal medyadaki iddialara önem vermemektedir. Saldırgan kişinin kimliği tespit edildi ve öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız. Somut delillerle kişi tespit edildi." dedi.

SALDIRGAN ERKEK

Nitekim şüphelinin 1 ay önce boşanan Işıl G. ile Cenk K. çiftinin tanıdığı bir kişi olduğu bilgisi ortaya çıktı. Polis, restorana gelen ve giden tüm müşterilerin profillerini araştırdı. Restoran çalışanı bir kadın tanık da saldırıyı bir erkeğin gerçekleştirdiğini söyledi. Olay yerinde inceleme yapan polis, kimyasalın bir meyve suyu içeceği kutusundan atıldığını tespit etti. Küçük Y.K.'nın avukat annesi Işıl G. ile doktor babası Cenk K., polise kimseden şüphelenmedikleri yolunda ifade verdi. Ancak polis, şüphelinin aile tarafından tanındığını belirledi. Soruşturmanın derinleştirildiği bildirildi. (Kaynak: Habertürk)

Restoranda Kezzapla Çocuk Yakan Saldırgan, Ailenin Tanıdığı Çıktı

Son Dakika Güncel Restoranda Kezzapla Çocuk Yakan Saldırgan, Ailenin Tanıdığı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • denize sıfır: Ailenin yaptığı bir hatayi çocuk ödedi yazik 15 3 Yanıtla
  • türkkizi: Bole mal bi haber yapımı goremedim 100 kelimede şüpheli diyo tanidikmis diyo eee sonuç kimmis şüpheli daha soruşturma suruyo allahım ya hep aynı kelimeler ama sonuç yok sizin burun haberler bole 11 0 Yanıtla
  • Kocaeli: aynen kim şüpheli 9 0 Yanıtla
  • Uykusuz anne: Avukata bak büyük bir gururla söylemiş...Ailesi tanıyorsa suçlu onlar yani 8 0 Yanıtla
  • VAY BE : Ailenin tanidigi deniyor ! ulan demekki intikam demekki bir alip veremedigi var,var da kardesim bu cocuga yapilirmi lan nasil insansiniz 6 0 Yanıtla
  • M Ulusoy: Develli restorant tek parayı düşünür 6 0 Yanıtla
  • ED. FB: Bak avukat biz bu memlkette o kadar çok şeye şaşırmaya alıştık ki, boş lügat yapma bize 2 0 Yanıtla
  • denize sıfır: Belli ki avukat anne mahkemede bu adamın dava kaybetmesine neden olmuş oda aklinca intikam alıyor ama ne olursa olsun çocuk hedef alinmamaliydi sonuçta o masum gerçi ben avukatlık mesleğine karşıyım parayi alıyor senin adına yalan senaryo çiziyor 2 0 Yanıtla

Advertisement