Resul Dindar Hem Coştu, Hem Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Resul Dindar Hem Coştu, Hem Coşturdu

Resul Dindar Hem Coştu, Hem Coşturdu

Karadeniz Müziğinin sevilen popüler sanatçılarından Resul Dindar, üçüncü kez geldiği Sakarya'da Atatürk Spor Salonu'nda muhteşem bir konser verdi.

23.10.2014 13:57  Güncelleme: 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz aşığı

Aslen Artvin'in Hopa'lı olan Karadeniz müziğinin doğasında yetişerek, dört yıl süreyle şarkılarını, beslendiği topraklarda 2005 yılının Eylül ayında ayrılarak İstanbul'a yerleşen Resul Dindar, Tanura Cemal Küçük'ün organizasyonuyla üçüncü kez geldiği Sakarya'da sevenleriyle biraraya geldi. Sanatçıyı yalnız bırakmayan hayranları, onun şarkılarına içtenlikle eşlik etti.

Muhteşem konser

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen konserde üç sat boyunca daha önce solistliğini yaptığı Karmeta Grubu'ndaki "Nani" ve "Nayino" albümleri ile kendi albümü olan "Divane"de ve "Dalgalan Karadeniz"de yer alan bestelerini seslendiren 32 yaşındaki genç sanatçı Resul Dindar, sevenlerine, unutamayacakları bir gece yaşattı. Sahne performansıyla, bir kez daha hayranlarının gönlüne taht kuran Resul Dindar, orkestra ile uyumu, slow ve hareketli şarkıları ve sanat müziği ile de, muhteşem bir program gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Resul Dindar Hem Coştu, Hem Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement