Rezidans Hırsızları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Rezidans Hırsızları Yakalandı

Anadolu Yakası'ndaki lüks sitelerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

20.08.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Yakası'ndaki lüks sitelerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 kişi tutuklandı. Çetenin, güvenlik ekiplerinin dikkatini çekmemek için rezidanslara kiraladıkları lüks araçlarla giriş yaptığı ortaya çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 16 Temmuz'da Kartal'da, 22 katlı rezidansın 6 dairesinin soyulmasıyla ilgili çalışma başlattı. Dairelerde bulunan parmak izlerinden ve rezidans girişindeki güvenlik kamera görüntülerinden şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Şebekeyi takibe alan ekipler, 4 şüpheliyi Üsküdar Acıbadem Mahallesi'ndeki lüks siteden, 135 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan para kasasıyla birlikte çıkmaya çalışırken suçüstü yakaladı.

Şüphelilerden Nevruz Sultan G'nin (35) 14 suçtan kaydı ve 3 olaydan aranması, Kadir Y'nin (25) 5 suçtan kaydı ve 1 olaydan aranması, Erol G'nin (36) 10 suçtan kaydı ve Haydar Ş'nin (22) ise 7 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Öte yandan 12 evden hırsızlık ve 2 sahtecilik olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 çelik kasa kapağı, 7 cumhuriyet altını, 10 gümüş ziynet eşyası, kol saati ve hırsızlık yapmakta kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Sitelerdeki güvenlik görevlilerinin dikkatini çekmemek için rezidanslara kiraladıkları lüks araçlara sahte plaka takıp giriş yapan 4 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rezidans Hırsızları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement