'Cin'li Savunma Yapan Sanığa Müebbet Hapis - Son Dakika
Güncel

'Cin'li Savunma Yapan Sanığa Müebbet Hapis

\'Cin\'li Savunma Yapan Sanığa Müebbet Hapis

Ümraniye'de rezidanstaki kadın cinayeti davasında "Ona cin musallat olmuş. Kendini doğramaya başladı." diye savunma yapan sanık, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

09.07.2015 13:29  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye'de bir rezidansta oturan 35 yaşındaki Fatma Şerban'ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme'de yakalanan Köksal Şahin'in ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın karar duruşması görüldü.

"GÖZLE GÖRÜLMEYEN ŞAHISLARIN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR" SAVUNMASI

Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Köksal Şahin (33) ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada söz alan sanık avukatı Ahmet Yılmaz müvekkili hakkında verilecek cezada indirim maddelerinin uygulanmasını talep ederek, "Sanık savunmasında gözle görülmeyen şahısların maktulü öldürdüğünü söylüyor ve ilk önce maktulün kendisine bıçakla saldırdığını belirtiyor." dedi. Duruşmada söz alan Fatma Şerban'ın avukatı Sevcan Kumyol Yücel, kendisini "Ona cin musallat olmuş. Kendini doğramaya başladı." diyerek kendini savunan sanık hakkında indirim maddeleri uygulanmadan ceza verilmesini istedi.

"ALLAH RAHMET EYLESİN, BEN HİÇBİR ŞEY YAPMADIM"

Duruşmada son sözü sorulan Köksal Şahin ise, "Ölen kişiye Allah rahmet eylesin. Yakınlarına başsağlığı dilerim. Ramazan ayındayız, şu anda da oruçluyum. O gün ben ona hiçbir şey yapmadım." dedi. Bunun üzerine mahkeme başkanı, "Ben öldürmedim mi diyorsun?" diye sordu. Sanık Şahin, "Boynumdan muskayı alıp lavaboya attıktan sonra hiçbir şey hatırlamıyorum." diye konuştu.

MÜEBBET HAPİS CEZASI

Mahkeme heyeti, Şahin'in "Tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçundan önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Sanığın yargılama sürecindeki olumlu davranışlarını takdiri indirim sebebi olarak belirleyen mahkeme, Köksal Şahin'i müebbet hapse çarptırdı. Köksal Şahin ayrıca, "Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve "Hırsızlık" suçlarından da toplamda 7 yıl 1 ay hapis cezasına mahkum edildi.

İDDİANAMEDEN

Ümraniye'de bir rezidansta oturan Fatma Şerban'ın cansız bedeni geçtiğimiz yıl eylül ayında komşuları tarafından bulunmuştu. Polisin olayla ilgili yaptığı soruşturmada cinayeti Şerban ile bir süredir beraber olduğu öğrenilen Köksal Şahin'in işlediği tespit edildi. Köksal Şahin'in binaya giriş ve çıkışı sırasında güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri, cinayeti onun işlediğinin delili olarak dosyaya girdi. Fatma Şerban'ı bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra tatil yapmaya gittiği Çeşme'de olayın ertesi günü yakalanıp İstanbul'a getirilen Köksal Şahin hakkında "Tasarlayarak ve canavarca hisle eziyet çektirerek öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis ve "Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme", "Hırsızlık" suçlarından da 8 buçuk yıldan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Anadolu Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Cin'li Savunma Yapan Sanığa Müebbet Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • BİR DOST: VİDEOYU AÇARKEN ÇIKAN REKLAM SAYESİNDE SİTEDEN SOĞUTTUNUZ BENİ ARTIK TAKILMAYACAĞIM 28 0 Yanıtla
  • elazığ ramazan: GÖZLE GÖRÜLMEYEN ŞAHISLAR İŞLEDİ DİYOR PEKİ SEN NASIL GÖZLE GÖRÜLMEYENLERİ GÖRDÜN ÖZEL Bİ GÜCÜNMÜ VAR HA NEDERSİN 19 0 Yanıtla
  • Isid nerdesin: Bole insanlara vallahi allahin seriyati kuranin kanunlari sart kardesim. 11 2 Yanıtla
  • agaçkakan: Bu adamı da cinler yargilasin 12 1 Yanıtla
  • amed serhildan: 10 yilda yalan söylediği için verin. 10 yilda cinleri için bir 10 yilda hunharca adam öldürdüğü için en az 30 sene verin git cinleriyle içerde ne yapiyorsa yapsin. 13 0 Yanıtla
  • ETA: şimdi bu güzel kadını öldürmüşlermi 7 1 Yanıtla
  • cesur: bu nasıl savunma ya karşında çocuk mu var? 7 0 Yanıtla
  • anti-gercekci: Müslüman olarak cinlere inaniyorsak? Bu adam bunu nası kanıtlayabilir peki? 4 1 Yanıtla
  • Taner: Kitap gıbı kadınmış 4 1 Yanıtla
  • Pann: Nasreddin Hoca hesabı , ya tutarsa !! 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement