Rıgıps Türkiye Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Yerel

Rıgıps Türkiye Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Rıgıps Türkiye Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu.

03.02.2016 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alçı sektöründe Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips'in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye'de 2001 yılından bu yana yapı malzemeleri sektöründe, yapı açıları, duvar ve asma tavan sistemleri konularında faaliyet gösteren Saint-Gobain Rigips'in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bu yıl ilk kez gerçekleşen yarışmanın Sakıp Sabancı Müzesi The Seed'de düzenlenen ödül töreninde 'Alçı Levha' kategorisinde 'Işık Dekorasyon İdari Binası' ile Işık Dekorasyon, 'Sürdürülebilirlik ve İnovasyon' kategorisinde '42 Maslak' ve 'Eğitim, Sağlık ve Konaklama Hizmetleri' kategorisinde 'Grand Hotel de Pera' projeleriyle ESDO İnşaat birinciliğe layık görüldü. 'Ticari' kategori birincisi 'Başakşehir Fatih Terim Spor Kompleksi' ile Ekkon İnşaat olurken, Mansiyon Ödülü ise 'Hisar Okulları Müzik Odası' projesi ile Serhat İnşaat'a verildi.

Ödüllendirilen projeler, Prag'da bu yıl 10'uncu kez gerçekleşecek olan Saint-Gobain Gypsum Trophy'de Türkiye'yi temsil edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rıgıps Türkiye Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement