Rihanna'nın Çizmesi Çok Konuşulacak - Son Dakika
Magazin

Rihanna'nın Çizmesi Çok Konuşulacak

Ünlü şarkıcı ve moda ikonu Rihanna, bel hizasına kadar çıkan 4 bin dolarlık pantolon çizmesiyle dikkat çekti.

28.06.2016 15:02  Güncelleme: 15:48

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, sesiyle ve konser performanslarıyla olduğu kadar giydiği kıyafetlerin ilginçliğiyle de konuşuluyor. 2014 yılında Amerika Moda Tasarımcıları Konseyi (CFDA) tarafından moda ikonu seçilen Rihanna, sokak modasından kırmızı halı stiline kadar giydiği her kıyafetle ve geçirdiği stil evrimiyle adından söz ettirmeyi başarıyor.

PANTOLON ÇİZME

Bu hafta Londra'da görülen Rihanna, beyaz bluz ve kot şorttan oluşan kıyafetinin altına giydiği, bel hizasına kadar çıkan pantolon çizmesiyle dikkat çekti. Manolo Blahnik marka pantolon çizmenin değerinin 4 bin dolar olduğu biliniyor.

JLO'YA ÇİZME HEDİYE ETTİ

Tasarımcı Manolo Blahnik'le iş birliği yapan Rihanna, geçen ay ayakkabı koleksiyonunu satışa çıkarmış ve kalçalara kadar uzanan bir başka kot çizmesini Jennifer Lopez'e hediye etmişti. Lopez de bu jesti karşılıksız bırakmayarak yeni klibi 'Ain't Your Mama'da Rihanna'nın kendisine hediye ettiği çizmeyi giyerek karşılık vermişti.

AB REFERANDUMUNDAN ETKİLENDİ

Son zamanlarda şanssız günler yaşadığı bilinen 28 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı Rihanna, İngiltere'de referandumdan çıkan Avrupa Birliği'nden ayrılık kararından etkilenerek Londra konserinde hayal kırıklığı yaşamasıyla gündeme gelmişti. Rihanna'nın sahne aldığı ve her konseri gibi hıncahınç dolu olması beklenen 90 bin kişilik Wembley Arena boş kalmıştı.

Rihanna\'nın Çizmesi Çok Konuşulacak

Son Dakika Magazin Rihanna'nın Çizmesi Çok Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement