Rize Ticaret Borsası Seçimleri - Son Dakika
Yerel

Rize Ticaret Borsası Seçimleri

Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan, 10 Mayıs'ta yapılacak olan RTB Başkanlığı seçimlerine yeniden aday olduğunu açıkladı.

24.04.2013 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Ticaret Borsası (RTB) Başkanı Mehmet Erdoğan, 10 Mayıs'ta yapılacak olan RTB Başkanlığı seçimlerine yeniden aday olduğunu açıkladı.

Erdoğan, RTB hizmet binasında düzenlediğini basın toplantısında, RTB Başkanlığına yeniden aday olduğunu ifade ederek, "Göreve gelmeden önceki 17 maddelik yapacaklarıma dair verdiğimiz sözlerin yüzde 85'ini yerine getirdik" dedi.

Bundan sonra borsada birlik ve beraberlik içerisinde 2023 vizyonuna paralel olarak yeni hedeflerle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Erdoğan, "Türk Çay Sektörü için 2023 yılında 50 bin ton çay ihraç etmek ve 500 milyon dolar gelir elde etmek hedefini belirledik" diye konuştu.

Erdoğan, bu hedefe ulaşabilmek amacıyla kendilerine yeni dönem hedefleri belirlediklerini anlatarak, şöyle konuştu:

"Bunlar, çay sektörünü düzenleyecek yapısal bir sistem için çalışmak. 2023 yılı hedefine uygun çay çeşitliliğini artıracak farklı ürün üretiminin yapılmasını desteklemek. Çayda KDV indirimi konusunda yeni çalışmalar yapmak. Rize'ye ve çaya en iyi şekilde hizmet edebilmek amacıyla söz verdiklerimizin üstüne çıkarak borsamızın hizmet kalitesini beş yıldızlı hale getirdik. artık borsamız prestijiyle Rize'mizde sayılı kurum ve kuruluşlar arasına girmiştir. Trük çayın hak ettiği değeri kazandırarak uluslararası marka haline getirmek için canla başla bütün özverimizle sürdürdük" - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize Ticaret Borsası Seçimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement