Roma, Salih Uçan Transferinden Vazgeçti - Son Dakika
Spor

Roma, Salih Uçan Transferinden Vazgeçti

Roma, Salih Uçan Transferinden Vazgeçti

Fenerbahçeli Salih Uçan'ı uzun süre kadrosuna katmak isteyen İtalyan kulüplerinden Roma, Aziz Yıldırım'ın şartları nedeniyle transferden vazgeçti.

13.06.2014 17:27  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Roma kulübü, Salih Uçan transferinden vazgeçti. Lig TV'nin haberine göre, İtalyan Kulübü Fenerbahçe'nin yüksek bonservis bedelleri talebi sonrasında milli yıldızın transferini askıya aldı.

YILDIRIM %50 İSTEDİ

İki kulüp arasında aylardır devam eden ve en son Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 6 ay içerisinde tüm ödemelerin noktalanması talebine ek olarak sonraki satıştan %50 pay istemesi ile tıkanan görüşmelerde İtalyanların geri adım attıkları öğrenildi.

ROMA TRANSFERİ TAMAMLADI

Roma'nın Avustralya Birinci Futbol Ligi takımlarından Perth Glory'nin genç orta saha oyuncusu Daniel De Silva'yı transfer ettiği ve gelecek vaad eden genç orta saha arayışlarını da noktaladığı bildirildi. Bu gelişme üzerine Salih'in yuvada kalma ihtimalinin yükseldiği ve genç yıldızın takımla birlikte yeni sezon hazırlıklarına başlayacağı ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Roma, Salih Uçan Transferinden Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kelebek: hala inanan var mı...feneriin ipiyle kuyuya inilmez...bişey biliyoruz da konuşuyoruz....menyanın balonn yapıp uçurdukları bu.....fos yani fos 7 4 Yanıtla
  • ALPERENTürk: Semih Agbisi Varya Roma Simdilik Onu Alsin Hem AzzossSikkeMaffyooss 10sene Sonrada Fennevden Salihide Yedekler Kogusundan Romaya Postalar:)) 3 2 Yanıtla
  • YORUM: seneye mi bitiyor kontratı bedava gider aklı varsa. 1 2 Yanıtla

Advertisement