Romanlar Karma Eğitim İstiyor - Son Dakika
Yerel

Romanlar Karma Eğitim İstiyor

Kırklareli Romanları Eğitim, Öğretim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yüksel Sorgün, roman öğrencilerin eğitim öğretimlerinin tek bir okulda yapılmasını doğru bulmadıklarını Sorgun, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Kırklareli'nde roman öğrencilerin eğitim öğretimlerinin sadece Vali Faik Üstün İlköğretim Okulu'nda yapıldığını ileri sürdü.

05.10.2015 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Romanları Eğitim, Öğretim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yüksel Sorgün, roman öğrencilerin eğitim öğretimlerinin tek bir okulda yapılmasını doğru bulmadıklarını

Sorgun, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, Kırklareli'nde roman öğrencilerin eğitim öğretimlerinin sadece Vali Faik Üstün İlköğretim Okulu'nda yapıldığını ileri sürdü.

Roman öğrencilerin tek bir okulda toplanması yerine diğer okullara dağıtılarak eğitim öğretimlerine devam ettirilmesi gerektiğini anlatan Sorgün, konuşmasına şöyle devam etti:

"Okulumuz gerçekten kötü durumda ve buradaki öğrencilerimiz sanki bir dışlanmışlığın göstergesi kabul edilecek derecede. Roman öğrencilerin eğitim öğretimlerinin tek bir okulda yapılmasını doğru bulmuyoruz. Roman öğrencileri karma eğitime alınması gerekiyor. Bizim devlet büyüklerinden istediklerimiz, öğrencilerin eşit şekilde Kırklareli'ndeki diğer okullara taşıma sistemi ile dağıtılmalı. Eğer bu karma eğitimden faydalanmaması durumunda uyuşturucu kullanımı daha da artacak. Çocukların topluma kaynaşması çok çok zor olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Romanlar Karma Eğitim İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement