Ronaldinho Transferini Yönetemedik" - Son Dakika
Spor

Ronaldinho Transferini Yönetemedik"

Ronaldinho Transferini Yönetemedik"

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlı takımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

01.02.2014 19:56

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, TRT SPOR'da yayınlanan "Gökhan Telkenar ile İşte Goool" programından Şeyda Baykal'ın sorularını cevapladı.

Bu hafta maçınızı Olimpiyat stadında oynadınız. Bu yaşanan olaylardan dolayı Olimpiyat Stadı'nı tercih ettiğinizi söyleyebilir miyiz? Yoksa tekrar Kasımpaşa stadında maçlarınızı oynamaya devam edecek misiniz?

Kim ne dedi?

"Kasımpaşa ile bizim yaptığımız bir sözleşme var. Kulüple. Orada oynadığımız takdirde ödeyeceğimiz paralar belli. Bunlar akit altında açıklanmış konulardır. Şu anda bizim Kasımpaşa stadında oynama hakkımızda var. Olimpiyat stadında oynama hakkımızda var. Bu şartlar bize elimizde bulunduğu mevcut durumda. Benim burada söyleyebileceğim tek şey var. Yönetim kurulunda yaptığımız toplantılarda, artık belli bir statta oynamamız gerektiğini, bir evimiz olması, orayı bir ev olarak kabul etmemizde fayda olacağını takım açısından düşündük. Yalnız teknik ekibimiz Kasımpaşa'yı tercih ediyor. Bizde yönetici olarak Olimpiyatı tercih ediyoruz maalesef. Bu konuda aramızda fikir ayrılığı var. Taraftarımız da Olimpiyat Stadı'nı istiyor. Sonuç itibariyle teknik ekibimizde taraftarımızın bu isteğine olumlu cevabı sonunda vermiştir ve Olimpiyat stadında oynayacağız. Ancak tekrar ediyorum, şartlar ileride başka türlü geliştiğinde, hava şartları, teknik şartlar gibi konular geliştiğinde tekrar Kasımpaşa stadına dönebiliriz. Kontratımız buna cevap veriyor çünkü."

21. haftada Bursaspor ile karşılaşacaksınız. Olimpiyat Stadı tadilatta ve orada oynayamayacaksınız. Karar verebildiniz mi? Maç Kasımpaşa stadı mı yoksa başka bir statta mı oynanacak?

"Biz Olimpiyat stadında oynamak istiyoruz. Ancak oranın inşaatı nedeniyle güvenlik anlamında valilik her hangi bir şekilde problem olduğunu ifade edip, orada oynamamıza müsaade etmediği taktirde Kasımpaşa stadına gidip maçımızı oynayacağız çünkü tekrar ediyorum kontratımız buna cevap veriyor."

"Genetiğimizde arıza var"

Taraftarın beklediği bir isimdi. Sizin de bu konuda çok çabanız oldu. Ronaldinho transferi iyi yönetilemedi mi sizce?

"Ronaldinho transferi bence iyi yönetildi. Açıklık getirmem gereken bir konu var. Ronaldinho konusunda, başkanımızın da ifadesi söz konusu oldu. İyi yönetemedik diye. Sayın başkanım orada şunu ifade etmiştir. Medya tarafını iyi idare edemedik. Evet bende katılıyorum. Ancak konu Ronaldinho'da olunca basın son derece tacizkar davrandı bu konuda. Onları da anlayışla karşılıyorum. Çünkü dünyanın en büyük futbolcusu ile ilgili bir transferdi. Basın bu konuda bizi çok fazla taciz etti. Özellikle şunu da belirtmek istiyorum. Bizim basın ile bir iletişimimiz söz konusu olmadı. Ancak işin içerisinde bulunmak isteyen, bu transferde bulunmak isteyen, menajerlik adına bulunması gereken kişilerin medyayla ilişkilerinin söz konusu olduğunu daha sonra öğrendik. Maalesef bir hata burada oldu.

Röportajın devamını okumak için tıklayın…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ronaldinho Transferini Yönetemedik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement