Ronaldo, ABD'ye Gidecek - Son Dakika
Spor

Ronaldo, ABD'ye Gidecek

ABD basını, Ronaldo'nun Real Madrid'deki sözleşmesinin biteceği 2018'de kıta değiştirmeyi planladığını yazdı.

18.03.2015 09:32  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya La Liga devi Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo'nun, MLS'te forma giyme ihtimalinin çok da düşük olmadığı vurgulandı.

MENAJERİ DAHA ÖNCE SÖYLEMİŞTİ

Birkaç ay evvel Portekizli futbolcunun menajeri Jorge Mendes, temsilciliğini yaptığı oyuncunun Eflatun-Beyazlı kulüpteki sözleşmesi bittiğinde Amerika Birleşik Devletleri'ne gidebileceğini ifade etmişti. Bu konuya ilişkin dedikodular ise artmaya başladı.

ABD'DE TOP KOŞTURACAK

Sports Illustrated'dan Grant Wahl'un haberinde, 30 yaşındaki Ronaldo'nun, Real'deki kontratının noktalanacağı zaman, yani 2018 yazında ABD'ye yelken açmayı planladığı dile getirildi. O dönemde 33 yaşına basacak Portekizli futbolcunun, MLS'te top koşturmaya karar vermesi durumunda Miami, Los Angeles ve New York gibi büyük bir kentte yaşamayı arzulayacağı vurgulandı.

RONALDO'NUN 4 ALTERNATİFİ VAR

Buna göre CR7'nin önünde şimdilik 4 alternatif mevcut. Eğer Ronaldo, hayatına Hollywood'da devam etmek isterse bir sonraki adresi Los Angeles Galaxy'den başka bir takım olmayacak. New York'a gitmesi halinde İspanyol golcü David Villa'nın formasını giydiği New York City ve bir dönem Thierry Henry'nin oynadığı New York Red Bulls gibi alternatifleri bulunan Cristiano Ronaldo, Miami'de karar kılması durumunda imza atacağı ekip İngiliz futbol efsanesi David Beckham'ın 2016'dan itibaren bu ligde mücadele vermeye başlayacak takımından başkası değil.

Öte yandan Barcelona'nın efsane ismi Hristo Stoichkov, Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun er ya da geç satılacağını söyledi.

Ronaldo, ABD\'ye Gidecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ronaldo, ABD'ye Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement