Ronaldo Gol Sayısında Avrupa'nın 8 Takımını Geride Bıraktı - Son Dakika
Spor

Ronaldo Gol Sayısında Avrupa'nın 8 Takımını Geride Bıraktı

Ronaldo Gol Sayısında Avrupa\'nın 8 Takımını Geride Bıraktı

Cristiano Ronaldo oynadığı tüm maçlarda fileleri salladı, ligde attığı 16 golle Avrupa'nın önde gelen beş liginden 81 takımı geride bıraktı.

26.10.2014 16:46

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, El Clasico'da kaydettiği golle 3-1'lik galibiyete katkıda bulundu. Bu sezon ligdeki gol sayısını 16'ya çıkaran oyuncu, forma giydiği tüm maçlarda fileleri sallamayı başardı. Şampiyonlar Ligi'nde 3 gol atan Portekizli futbolcu, UEFA Süper Kupa mücadelesinde de iki gol kaydetmişti. Böylece toplamdaki gol sayısı 21 oldu.

Kariyerinin en formda sezonunu yaşayan Ronaldo ligde oynadığı sekiz maçta attığı 16 golle, maç başına 2 gol ortalaması tuttururken, tek başına bir çok dev takımı da geride bıraktı. İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa olmak üzere Avrupa'nın önde gelen beş ligine bakıldığında, yıldız futbolcunun ulaştığı rakamlarla 81 takımı geride bıraktığı ortaya çıktı.

İnanılmaz istatistiklere imza atan Ronaldo tek başına, 15'er gol atan Manchester United ve Arsenal, 14'er gol atan Juventus ve Atletico Madrid, 13 gol atan Liverpool, 10'ar gol atan Borussia Dortmund ve Tottenham gibi ekipleri geride bıraktı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ronaldo Gol Sayısında Avrupa'nın 8 Takımını Geride Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement