Royal Halı Gaziantep - Darüşşafaka Doğuş Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Royal Halı Gaziantep - Darüşşafaka Doğuş Maçının Ardından

Dha SPOR-Royal Halı Gaziantep - Darüşşafaka Doğuş maçının ardından Royal Halı Gaziantep Başantrenör Jurij Zdovc, karşılaşmada hücum yönünde etkili olamadıklarını ve karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydederken, Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise karşılaşmadan galip ayrıldıkları için sevindiklerini söyledi.

10.10.2015 23:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha SPOR- Royal Halı Gaziantep - Darüşşafaka Doğuş maçının ardından

Royal Halı Gaziantep Başantrenör Jurij Zdovc, karşılaşmada hücum yönünde etkili olamadıklarını ve karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydederken, Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti ise karşılaşmadan galip ayrıldıkları için sevindiklerini söyledi.

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka Doğuş'a 53-59 mağlup olan Royal Halı Gaziantep'in Başantrenörü Jurij Zdovc, Ankara'da yaşanan patlamanın kendisini çok etkilediğini söyledi. Karşılaşmadan galip ayrılamadıkları için üzgün olduklarını kaydeden Zdovc, "Karşılaşmada kötü oynamadık. Savunmayı çok sert tuttuk, fakat hücumda bu potansiyeli yakalayamadık. Maç boyunca oyunda kaldık ve maç sonuna kadar kazanma şansımız sürdü. Rakibimizi tebrik ediyorum, maçı kazanmak isterdik" dedi.

Darüşşafaka Doğuş'un Başantrenörü Oktay Mahmuti ise karşılaşmadan galip ayrıldıkları için sevindiklerini kaydederek, "Oyunda çok faul atışı kaçırdık. Bu noktada maçın bu skorla bitmesi çok doğal. Oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Royal Halı Gaziantep - Darüşşafaka Doğuş Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement