RTÜK'ten İki Eşini Öldüren Adamı Ekrana Çıkaran Karlı'ya Ceza - Son Dakika
Güncel

RTÜK'ten İki Eşini Öldüren Adamı Ekrana Çıkaran Karlı'ya Ceza

İki eşini öldüren adamı ekrana çıkaran Songül Karlı'ya RTÜK cezayı keserken yine aynı kişiyi ekrana çıkaran Seda Sayan ile ilgili görüşme ise haftaya kaldı.

09.09.2014 18:58  Güncelleme: 19:03

Radyo Televizyon Üst Kurulu; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın iki eşini öldürmüş bir kişinin konuk edilmesi nedeniyle şikayet ettiği Seda Sayan ve Songül karlı'nın programıyla ilgili kararı gündeme aldı.

Songül Karlı'nın programının yayınlandığı televizyona kadına yönelik baskının özendirilmesi nedeniyle ceza kesilmesine rağmen Seda Sayan'ın programıyla ilgili karar haftaya kaldı.

BAKANLIK TWİTTER'DAN ŞİKAYET ETTİ

Seda Sayan'ın programına iki eşini öldürmüş birini çıkarması büyük bir tartışma yaratmıştı. Bunun üzerine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, "Seda Sayan Show" programını RTÜK'e Twitter hesabı üzerinden şikayet etmişti.

OYBİRLİĞİ İLE CEZA KESİLDİ

RTÜK, Songül Karlı'nın programına kadına yönelik baskıları özendirdiği için ceza kesti. Ceza kararı oybirliği ile alındı.

SAYAN HAFTAYA KALDI

Ancak Seda Sayan'ın programı konusunda RTÜK Başkanı Davut Dursun'un tutumu nedeniyle bugünkü toplantıda bir karar oluşturulamadı. Sayan'ın programıyla ilgili karar böylece önümüzdeki hafta yapılacak toplantıya kaldı.

RTÜK\'ten İki Eşini Öldüren Adamı Ekrana Çıkaran Karlı\'ya Ceza
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel RTÜK'ten İki Eşini Öldüren Adamı Ekrana Çıkaran Karlı'ya Ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • KADIN DERNEKLERİ: KADIN DERNEKLERİ NERDESİNİZ KADIN HAKLARI İÇİN BAĞIRIP ÇAĞIRIYORDUNUZ TV LERİN SABAH VE ÖGLEDEN SONRAKİ KUŞAKLARINDA KADINLARI AŞAĞILAYACI PROGRAMLARI GÖRMÜYORMUSUNUZ BİR KEDİ VEYA BİR KÖPEK İÇİN AYAĞA KALKAN HAYVANLARI KORUMA DERNEKLERİ KADAR BİLE OLAMIYORSUNUZ KADINI AŞAĞILAYAN KADINI HOR GÖREN GEREKTİĞİNDE HAKARET EDEN BU PROGRAMLAR SİZİ İLGİLENDİRMİYOR MU SİZ SADECE İKTİDARLARA VURMAK İÇİN Mİ VARSINIZ KURULUŞ ANACINIZIN GEREĞİNİ NİYE YAPMIYORSUNUZ EVLİLİK PROGRAMLARIDAKİ REZALETLARİ GÖRMÜYORMUSUNUZ VEYA GÖRMEMEK Mİ İSTİYORSUNUZ 31 1 Yanıtla
  • Cansu Koç: Raiting'uğruna bu televiziyoncuların yapmayacağı rezillik yok ohhh çok iyi olmuş'' 29 1 Yanıtla
  • burhan örsoğlu: kaç sene ceza aldı bu adam asılması gerekirken bu kadar rahat olduğuna göre 3-5 yılla yırtmıştır adaletmi kaldı. 27 2 Yanıtla
  • Muhammet: İyi şöyle güzelmi güzel bir ceza kesip bir de proğramı yayından kaldırma cezası verselerdi daha güzel olurdu. 23 0 Yanıtla

Advertisement