Rüştü Reçber: Oğlumun Gol Sevincine Tebessüm Ettim - Son Dakika
Spor

Rüştü Reçber: Oğlumun Gol Sevincine Tebessüm Ettim

Rüştü Reçber: Oğlumun Gol Sevincine Tebessüm Ettim

Beşiktaş maçında Galatasaray'ın attığı gole sevindiği iddia edilen Rüştü Reçber, konuyla alakalı "Oğlumun sevinç gösterisine tebessüm ettim. Bütün olay budur." dedi.

25.05.2015 14:12  Güncelleme: 14:20

Türk futbolunun efane kalecisi Rüştü Reçber, Galatasaray- Beşiktaş maçında sarı kırmızılıların golüne sevindiği iddiası üzerine bir açıklama yapmak zorunda kaldı.

GALATASARAY'IN GOLÜNE SEVİNDİ İDDİASI

Rüştü Reçber'in Galatasaray-Beşiktaş maçı sonrası sosyal medyaya düşen bir görüntüsü büyük yankı yarattı. Twitter ve Facebook'ta yapılan yorumlarda; Arda Turan ve Haluk Ulusoy'un yer aldığı tribünde, oğlu Mehmet Burak ile birlikte oturan Reçber'in, Galatasaray'ın attığı gole sevindiği iddia edildi.

"OĞLUMUN GOL SEVİNCİNE TEBESSÜM ETTİM"

Fenerbahçe'de 13, Beşiktaş'ta 5 yıl forma giyen Rüştü Reçber, sosyal medyada dolaşan yorumlar üzerine hurriyet.com.tr'ye bir açıklama yaparak, olayın aslını anlattı. Reçber, şunları söyledi: "Ben spor yazarı ve TV yorumcusuyum. Galatasaray-Beşiktaş maçına, bu önemli müsabakayı yerinde izleyip okuyuculara en doğru şekilde anlatmak amacıyla gittim. 8 yaşındaki oğlum Mehmet Burak da herkesin bildiği üzere Galatasaray'ın altyapısında futbol oynuyor. Mehmet Burak futbolu çok seviyor, bu maça gitmek istedi, ben de götürdüm. Karşılaşmayı baba oğul birlikte seyrettik. Galatasaray'ın golüne sevindiğim iddiası tamamen gerçek dışı. Benim taraf tutmam söz konusu bile olamaz. Oğlumun sevinç gösterisine tebessüm ettim. Bütün olay budur."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Rüştü Reçber: Oğlumun Gol Sevincine Tebessüm Ettim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ANTEPLİ: Ulan sevinse ne olur, tebessüm etse ne olur, ağlasa ne olur ne biçim insanlar olduk yaw. 20 2 Yanıtla
  • 1?9?0?7?: ZAMANINDA AZ BİLE DÖVMÜŞLER 1 15 Yanıtla
  • Benim: hakan sükür adamım benim fotoğrafda görünce bile sevindim. 9 6 Yanıtla
  • ccc: Adam oğluyla mac izlemiş gülmüş yada gulmemis ne fark eder 15 0 Yanıtla
  • Doğulu: Demek ki oğlunu iyi yetiştirememiş sin, aynı kendine benzetmiş sin... 4 9 Yanıtla
  • abbas bey: böyle basit şeyler abartılmasın lütfen... nevar bunda.... 12 0 Yanıtla
  • che: yorum yazmaya bile degmessin 7 4 Yanıtla
  • umit: Bu kadarda fanatik olmayin Allah askina adam evladina tebessum ederken sizemi sorucak cocugu azarlayip dövse hosunuzami gidecek aklinizi yitirmeyin takim tutarken 11 0 Yanıtla
  • zaza23: sevinse nolur sevinmese nolur 10 0 Yanıtla
  • Size ne: ya size ne arkadaş güler de ağlarda siz misiniz adamın yön vericisi.Milletin işi gücü yok adamın güldüğüne ağladığına bakıyor. milletin açlıktan nefesi kokuyor. 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement