Rüşvet Operasyonu Şüphelileri Serbest - Son Dakika
Güncel

Rüşvet Operasyonu Şüphelileri Serbest

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, 'rüşvet', 'görevi kötüye kullanmak' ve 'Orman Kanunu'na muhalefet' suçlamalarıyla gözaltına aldığı, aralarında devlet memurlarının da bulunduğu 14 kişi, savcılık ve nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

03.06.2016 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, 'rüşvet', 'görevi kötüye kullanmak' ve 'Orman Kanunu'na muhalefet' suçlamalarıyla gözaltına aldığı, aralarında devlet memurlarının da bulunduğu 14 kişi, savcılık ve nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Bafra Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 3 ay süren takibi sonucu Alaçam, Bafra ve Yakakent ilçelerinde önceki gün eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 'rüşvet', 'görevi kötüye kullanmak' ve 'orman kanununa muhalefet' suçlarından 1'i kadın 14 kişi gözaltına alındı. İçlerinde devlet memurlarının da bulunduğu şüphelilerden 7'si jandarmadaki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla, 4'ü sevk edildikleri Bafra Cumhuriyet Savcılığı'ndan, diğer 3'ü ise çıkartıldığı mahkemece adli kontrol altında tutulmak üzere serbest bırakıldı. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rüşvet Operasyonu Şüphelileri Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement