Rusya, Halep'teki Operasyonu Durdurma Çağrısına Tepkili - Son Dakika
Güncel

Rusya, Halep'teki Operasyonu Durdurma Çağrısına Tepkili

Rusya, Halep\'teki Operasyonu Durdurma Çağrısına Tepkili

Rusya Dışişleri Bakanlığı, batının Halep'teki operasyonu durdurma çağrılarının teröristleri koruma çabalarından ibaret olduğunu bildirerek tepki gösterdi.

06.12.2016 09:37  Güncelleme: 10:23

Rusya Dışişleri Bakanlığı, batının Halep'teki operasyonu durdurma çağrılarının teröristleri koruma çabalarından ibaret olduğunu bildirdi.

"CANLI KALKAN OLARAK SİVİLLERİ KULLANIYORLAR"

Dışişleri Bakanlığı'nın resmi internet sayfasında yer alan haberde, Halep'teki teröristlerin kendi hedeflerine ulaşmak için hiçbir şeye acımadıkları, özellikle canlı kalkan olarak sivilleri kullandıkları ve insani koridorlara ateş açtıkları belirtildi.

FRANSA VE İNGİLTERE'YE TEPKİ

Rusya, Paris ve Londra'nın Halep'teki çatışmalar sebebiyle yürüttükleri propaganda kampanyalarından duydukları rahatsızlığı dile getirdi.

Açıklamalarda şu ifadelere de yer verildi:

"Fransız ve İngiliz meslektaşlarımız Halep'teki insanlara böyle bir yardımın yapıldığını ve bunun sadece lafta kalmadığını bilmiyor olamazlar. Bugün Halep'teki askeri hastaneye yapılan saldırı sonucunda 2 Rus sağlık personeli hayatını kaybetti. Aynı zamanda birçok vatandaş zarar gördü. Fakat batının bunu eleştirdiğini duymuyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rusya, Halep'teki Operasyonu Durdurma Çağrısına Tepkili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement