Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Meral Görevini Devretti - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Meral Görevini Devretti

Saadet Partisi (SP) Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, görevini Fuat Göçen'e devretti.

24.08.2015 19:32

Saadet Partisi (SP) Bilecik İl Başkanı İbrahim Meral, görevini Fuat Göçen'e devretti.

Meral, İl Binası'nda düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin ve dünyanın, ekonomi ve terör gündemiyle çalkalandığı süreçte milli görüşe olan ihtiyacın daha da büyüdüğünü savundu.

2010 yılından itibaren 5 yıldır SP İl Başkanlığı görevini yaptığını ifade eden Meral, şöyle konuştu:

"Bizim partimiz ve davamızla hiçbir sorunumuz yoktur. SP Bilecik İl Başkanlığı görevimiz sona ermiştir ama bu gönül bağımızın kopması manasında değildir. Biz SP'nin doğruluğuna ve ilkelerine sonuna kadar sahibiz ve destekleyeceğiz. SP'nin ilkeleri şu an dünyanın muhtaç olduğu prensiplerdir, ilkelerdir. Dolayısıyla SP'den ben yönetim olarak ayrılmış bulunuyorum ama gönül bağım her zaman devam edecektir. Üyelik olarak devam edecektir. Yönetimde olmamamız, İl Başkanı olmamamız bizi davamızdan soğutmayacaktır. Biz Erbakan Vakfı ile Bilecik'te de Vakıfı kurarak Fatih Erbakan'la istişare edeceğiz. Kendisini Bilecik'e davet edeceğiz."

Merkez İlçe Başkanı Mehmet Turgut ise Meral'ın davasına sadakatinin tartışılamayacağını belirterek, "Biz bu davaya particilik oynamak için katılmadık. Biz bu davayı cihat davası olarak görüyoruz ve cihat davasının istifası olmaz. Bizde aynı tavrı sergileyeceğiz. Görevden alınırsak daha uygun daha bu davayı ileriye taşıyacak kişiler varsa biz zaten seve seve bırakırız. Biz bu davada koltuk işgali, makam ve mevki elde etmek için bulunmuyoruz ama görevimizin başındayız. Davamıza sadakatimiz tamdır. Fikren davaya eksi gördüğümüz şeyleri söylemekten kimse, bizi alıkoyamaz" ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Meral Görevini Devretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement