Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş'in İftar Proğramı - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş'in İftar Proğramı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Trakya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İriş, "Bu birlik ve beraberliği yıllardır devam ettiriyoruz.

25.06.2016 23:26

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Trakya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İriş, "Bu birlik ve beraberliği yıllardır devam ettiriyoruz. İftar ramazanda bir araya gelmek için bir vesile oluyor" dedi.

İriş, Öz Trakya A.Ş Yönetim Kurulu tarafından şirketin bahçesinde düzenlenen iftarda yaptığı konuşmada, her ramazan iftar proğramı yaptıklarını söyledi.

İftarların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini belirten İriş, şunları kaydetti:

"Komşularımız, anne ve babalarımızın arkadaşları, parti teşkilatımız ve aileleri, protokol üyeleri ve gazeteci kardeşlerimiz iftarımızda yer aldı. Bu birlik ve beraberliği yıllardır devam ettiriyoruz. İftar ramazanda bir araya gelmek için bir vesile oluyor. Çay, yemek bahane sohbet esas olan. Ramazanımızı bu şekilde taçlandırmış oluyoruz. Dostlarımızla sohbet ediyoruz. Çocuklarımız nerede o eski ramazanlar demesinler diye biz bunu devam ettiriyoruz. İftarlar kalabalık olduğunda güzel oluyor. İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz."

İftara, Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, aileleri ve gazeteciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İriş'in İftar Proğramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement