Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Antalya'da - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Antalya'da

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Antalya\'da

Kamalak, "Çevremiz ateş çemberiyle kuşatılıyor, kardeşi kardeşe düşürmeye gayret ediyorlar" dedi.

26.03.2014 20:35  Güncelleme: 09:56

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Çevremiz ateş çemberiyle kuşatılıyor, kardeşi kardeşe düşürmeye gayret ediyorlar. Önümüzdeki seçim bu tür oyunları bozmak için bir fırsattır" dedi.

Kamalak, partisinin Korkuteli ilçesinde düzenlediği mitingde, seçimlerde Antalya büyükşehir ve Korkuteli belediyelerini kazanmak istediklerini söyledi.

Bu ülkenin evlatlarının kardeş olduğunu ve bu kardeşlerin "sağcı", "solcu" diye parçalandığını ifade eden Kamalak, "Hangi partiye mensup olursak olalım, çevremiz ateş çemberiyle kuşatılıyor, kardeşi kardeşe düşürmeye gayret ediyorlar. Önümüzdeki seçim bu tür oyunları bozmak için bir fırsattır" diye konuştu.

Korkuteli'ne Milli Görüş bayrağını dikeceklerine inandığını dile getiren Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir bütün olarak surlara Milli Görüş bayrağını dikeceksiniz. Korkuteli'ne Özsarı, Antalya'ya ise Fatih kardeşimiz gelecektir. 'Aslını inkar eden haramzadedir' derler. Türkiye, Müslüman birliğini kurmalıdır, Hristiyan birliği değil.  Bu güzel ilçemize ve ilimize hizmet gelmesini istiyorsak adres Saadet Partisi. Ahlakı güzel bir hizmet istiyorsak adres yine Saadet Partisi'dir. İktidara geldiğimizde işçiye yüzde 50 zam vermiştik. Şimdi ise kimi kardeşlerimiz  emekliliği hak etmiş ama emekli olamıyor. Bu kardeşlerimiz için de diyoruz ki adresiniz Saadet Partisi. Saadet Partisi laf yapmıyor, iş yapıyor."

Türkiye'de mantarın yüzde yetmişinin Korkuteli'nde üretildiğine işaret eden Kamalak ancak üreticinin emeğinin karşılığını alamadığını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Antalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement