Saadet Partisi Rize İl Divan Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Rize İl Divan Toplantısı

Saadet Partisi İl Başkanlığı'nın ocak ayı il divan toplantısı yapıldı.

01.02.2013 15:45

Saadet Partisi İl Başkanlığı'nın ocak ayı il divan toplantısı yapıldı.

Toplantıya, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyeleri Dursun Ali Düzenli ve Cemil Çolak, Kendirli Belediye Başkanı Salih Uzun, Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Uzun, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Cemil Çolak, yaptığı konuşmada, terör başta olmak üzere Türkiye'deki temel sorunların kökeninde yanlış politik yaklaşımların olduğunu iddia etti.

Sorunu terör sorunu olarak görenlerin çatışmayı ve ırkçılığı esas aldıklarından dolayı bu problemi çözmelerinin mümkün olmadığını öne süren Çolak,

"Kürt sorunu olarak görenler ise yine aynı yanılgıya düşmekte ve ırkçılığı esas alarak çatışmayı körüklemektedirler. Sorunu Güneydoğu sorunu olarak görenler ise problemi sadece bölgenin gerikalmışlığı olarak görmüşler ve çözüm için sadece ekonomik kalkınmanın yeterli olacağını düşünmüşlerdir. Oysa ki sorun bütün Türkiye'nin kardeşliğini tesis etme sorunudur. Bunun da tek ilacı ezeni ve ezileni olmayan İslam kardeşliğini esas alan, Osmanlı'da olduğu gibi adil bir düzenin tesis edilmesidir" dedi.

Muhabir: Fikret Delal

Yayıncı: Asena Akçay - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Rize İl Divan Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement