Saba Tümer Ve Nilgün Belgün, Bingo İle Kadınların Hayatına Dokundu! - Son Dakika
Güncel

Saba Tümer Ve Nilgün Belgün, Bingo İle Kadınların Hayatına Dokundu!

Hayata değer katan kadınlardan ilham alan, yeni stratejisini ve kadınları daha yakından tanımak için gerçekleştirdiği araştırmanın sonuçlarını, Nilgün Belgün ve Saba Tümer'in sunumuyla renklenen lansmanda sundu.

11.05.2016 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araştırma detaylarını konuşmak üzere gazetecilerle bir araya gelen Nilgün Belgün, Saba Tümer ve Hayat Kimya Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Gülhan Eğilmez, kadınların günlük hayatlarını, ailedeki yerlerini, kendilerini değerli hissettikleri anları derinlemesine konuştu. Yoluna " Bingo'nun artısı temizlikten fazlası" sloganı ile devam eden markanın lansmanında, hem düşündürücü hem de kahkaha dolu anlar yaşandı…

Kadınların günlük hayatlarında, kendi değerlerinin çok farkında olmadığını ve onlara atanan rolleri yerine getirmeye çalıştığını ancak yaptıkları her işle evine ailesine değer sağladığını esprili bir anlatımla dile getiren Nilgün Belgün, "Benim hayatıma artı değer katan mutluluktur. Beni mutsuz eden ortamlardan ve insanlardan her zaman uzak durduğumda kendimi değerli hissederim'' dedi.

Toplantının moderatörlüğünü gerçekleştiren ve meşhur kahkahalarıyla lansmana renk katan Saba Tümer ise "Benim pozitif enerjim kahkaham, hem kendime hem çevreme değer kattığıma inanıyorum." dedi.

Hayat Kimya Ev Bakım Kategorisi Global Pazarlama Direktörü Gülhan Eğilmez ise, kadınların kendi değerlerinin ve potansiyellerinin farkında olmaları için kolları sıvadıklarını aktarırken; "Türkiye genelinde gerçekleştirilen araştırma* gösteriyor ki, kadının evdeki sorumluluğu gerçekten çok fazla. Kadın en çok evi temizleme, yemek yapma ve çocuğun bakımı hususunda üzerine sorumluluk alıyor. Bu oran % 77… İster ev hanımı ister çalışan kadın olsun, kadınlar en çok emeği ev işlerine harcıyorlar. Biz Bingo olarak bundan sonraki çalışmalarımızda kadınların kendi farkındalıklarının ve yetkinliklerinin gelişmesine destek olacak projeler hazırlıyoruz. Bu projeleri zaman içinde açıklayacağız" dedi.

Ayrıca Eğilmez; "Hayata kattıkları değerlerle kahramanın her zaman kadın olduğuna inanan bir markayız, Bingo markası kahraman kadınlara yardımcı bir marka… Yani kirleri, lekeleri çıkarmak Bingo olarak bizim işimiz, tüm ürünlerimize eklediğimiz artı ürün özellikleri sayesinde kadınların hayatlarını kolaylaştıracağız, böylece kendilerine ve kişisel gelişimlerine ayıracakları çok daha kaliteli vakte sahip olacaklar. Bingo'nun artısı bundan sonra temizlikten çok daha fazlası olacak." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saba Tümer Ve Nilgün Belgün, Bingo İle Kadınların Hayatına Dokundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement