Sabah Gazetesi, Galatasaray'a 4 Soru Sordu - Son Dakika
Spor

Sabah Gazetesi, Galatasaray'a 4 Soru Sordu

Sabah Gazetesi, Galatasaray\'a 4 Soru Sordu

Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun Galatasaray'ın Florya tesislerindeki demir kapıya sıkışarak hayatını kaybetmesinin ardından gazete, kulübe 4 soru sordu.

03.08.2014 10:33

Galatasaray antrenmanı izlemek için Florya'da bulunan Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun kafası demir kapıya sıkıştı. İlk müdahaleyi yapan Galatasaray doktorları 15 dakika kalp masajı uyguladı. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan Koyuncu, burada hayata gözlerini yumdu.

Sabah Gazetesi, Koyuncu'nun vefatının ardından Galatasaray camiasına 4 soru sordu;

CEVAP BEKLEYEN SORULAR

1- G. Saray Kulübü yıllardır basın mensuplarına neden özel bir giriş kapısı organize etmedi?

2- Beş tonluk kapıyı açıp kapayan güvenlik görevlisinin bulunduğu kulübede tesis dışını gösteren kamera var mı? Kapı açmadan irtibatı sağlayan diyafon ya da videofon neden yok?

3- Koyuncu'nun açık kapıdan kafasını uzattığı anda güvenlik görevlisi yanlışlıkla kapıyı kapatan butona mı dokundu?

4- Kaza sonrasında kalbi duran Erkan Koyuncu'yu 15 dakika süren elle kalp masajı sonrasında hayata döndüren takım doktorunun ekipmanları arasında defibrilatör neden yoktu?

SON YOLCULUK BUGÜN

Erkan Koyuncu'ya son görev bugün yapılacak. Koyuncu, Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

PRANDELLİ CENAZE NAMAZINA DA KATILACAK

G.Saray Teknik Direktörü Prandelli ve kaptan Selçuk İnan, talihsiz olayın ardından hastaneye gelerek, Koyuncu'nun durumu hakkında bilgi aldı. Avusturya'daki hazırlık kampında gazetecilerle yediği tanışma yemeğinde Erkan Koyuncu ile sohbet eden İtalyan teknik adamın, "Ramazan'ın son günü oruç tutacağım" sözü sonrasında, Koyuncu kendisine, "Kadir Gecesi tutun beraber iftar yaparız" diye çağrıda bulunmuştu. Prandelli dün akşam idmanında cenazeye de katılacağını açıkladı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sabah Gazetesi, Galatasaray'a 4 Soru Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • circirböcegi: Allah rahmet eylesin kabri nur olsun emekçi bir insan sonuçta oda ailesinin rızkı için çalışıyordu. Sebep olacak bişey mutlaka olur ama önlemler alınmalıydı. 24 0 Yanıtla
  • serkan: asistole girdiyse defibrilatöre gerek yokki. lazım olan bi durum gerekseydi blki getirtirlerdi ama böyle bi saçmalık olmamalıydı yazık. o kapıdan melo selçuk girse böyle mi olacaktı, insan hayatı ucuz kardeşim 10 0 Yanıtla
  • maxi: hesabı sorulmalı ALLAH rahmet eylesin 6 3 Yanıtla
  • SİBEL TIRNOVA: KARDEŞİMİZE ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE SABIRLAR DİLİYORUM. ECEL GELDİKTEN SONRA DİĞER HERŞEY BAHANE. . . YAZILMIŞSA O KAPIDA OLMAZ DA 2 SANİYE SONRA OLUR BUNU HER MÜSLÜMAN BİLİR. ELBET ÜZÜCÜ BİR OLAY KİMSE ÖLÜM İÇİN VESİLE OLMAK İSTEMEZ GEREKEN YAPILIR AMA RİCA EDİYORUM BU KONU İÇİN KOSKOCA BİR KLUBÜDE YERDEN YERE VURMAYIN. . . EMİN OLUN Kİ ORADAKİLER ÇOK DAHA FAZLA ÜZGÜNDÜR. . 6 0 Yanıtla
  • kmr gs: sabah nedense bir ambulansın istanbulun en merkezi yerine 45 dakika sonra gelmesinin nedenini soramamış 0 0 Yanıtla

Advertisement