Safranbolu Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Safranbolu Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

Safranbolu Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy başkanlığında gerçekleştirdi.

10.04.2014 17:34

Safranbolu Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda Başkan Vekili, ikinci Başkan Vekili, Katip Üye, Encümen Üyeleri ve diğer kurulların seçimlerinin gizli oyla yapılarak gündem maddeleri görüşüldü. 29 maddenin görüşüldüğü ilk meclis toplantısı sonunda bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, " Öncelikle yeni dönemde görev yapacak olan tüm Meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Önceki dönemde büyük bir başarı ile görevlerini tamamlayan arkadaşlarımıza da gösterdikleri uyum, Safranbolu adına yaptıkları güzel çalışmalardan ötürü teşekkür ediyorum. Buraya seçilirken hepimiz birer siyasi partinin üyesi olarak seçildik. Ancak yerel yönetimlerde siyasi gailelerle hareket etmemiz bizi çok fazla ileriye götüremez. Hangi siyasi partiden olursak olalım amacımıza, öncelikle Safranbolu'muzun menfaatine olan çalışmalarda birlik beraberlik içerisinde olmamız gerektiğine inanıyorum.Bir önceki dönemde yakaladığımız başarının aynısın yeniden sizlerle birlikte yakalayacağımıza yürekten inanıyorum. Belediye Meclis üyeliği bulunduğu, görev yaptığı yere kendini adamaktır. Ben ilçemizin Belediye Başkanı olarak seçimlerin hemen ardından parti rozetimi çıkararak AK Parti'nin değil Safranbolu'nun Belediye Başkanı olarak bu görevi yürüteceğim. Sizlerinde aynı duygu ve düşünceler ile Safranbolu için çalışacağınızdan eminim. Yeniden hepinize Belediye Meclis üyeliğinizde başarılar diliyor, yeni Meclisimizin ve çalışmalarımızın Safranbolu'muza hayırlı uğurlu olmasını Cenabı haktan niyaz ediyorum" dedi.

Başkan Aksoy'un konuşmasının ardından seçimlere geçilerek, yapılan seçimlerde Belediye Meclisi görev dağılımı şöyle gerçekleşti; "Birinci Meclis Başkan Vekili Halil Aydın, ikinci Meclis Başkan Vekili M. Ali Özer, Katip üyeliği Necati Kuru, Fatih Aygün olurken, encümen üyeleri ise, Erdoğan Şenol ve Halil Aydın'dan oluştu." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Safranbolu Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement