Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'ndan Gece Programı - Son Dakika
Politika

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'ndan Gece Programı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu\'ndan Gece Programı

Seçim çalışmalarını hızlandıran Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sabah saatlerinde başladığı ziyaretlerini gece geç saatlere kadar sürdürdü.

24.03.2014 23:14  Güncelleme: 00:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere kısa süre kala seçim çalışmalarını hızlandıran Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sabah saatlerinde başladığı ziyaretlerini gece geç saatlere kadar sürdürdü. Bakan Müezzinoğlu, Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bir kahvehanede yaptığı konuşmada "Ey Atatürkçüler, sizi gidi sahtekarlar. Atatürk'ün gölgesine yan gelip yatarak Atatürkçülük olmaz" dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, seçim bölgesi Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Sabah saatlerinde Uzunköprü'de yeni açılan huzur evinde incelemelerde bulunmasının ardından çarşı esnafını ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Kavakmahalle'de bir kıraathanede halka hitap etti.

Gece geç saatlere kadar çalışmalarını sürdüren Bakan Müezzinoğlu, Kavakmahalle'de konuşma yapacağı kıraathane önünde partililer ve vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Vatandaşların 10 yıl önce ilaç bulmakta zorlandığını dile getiren Bakan Müezzinoğlu, "SSK'lının, Bağ-Kur'lunun, memurun, emeklinin hele yeşil kartı olan fakir fukaranın derdi daha da ayrıydı. Birçok vatandaşımızın adam yerine konulmadığı günleri Uzunköprü unutmadı. Bunlar o gün de Atatürkçüyüz diyorlardı" dedi.

"YAN GELİP YATARAK ATATÜRKÇÜLÜK OLMAZ"

Türkiye'nin ilaç bulamadığı dönemde Kılıçdaroğlu'nun SGK'nın genel müdürü olduğunu anımsatan Bakan Müezzinoğlu, "Ne yaptı, ilaç bulamadık ilaç. Şimdi aile hekimlerimiz, modern hastanelerimiz, ambulanslarımız, ambulans uçaklarımız, ambulans helikopterlerimiz var mı? Eskiden Yunanistan'ı örnek gösteriyorduk, şimdi Yunanistan'ın Türkiye'yi örnek gösterdiği bir noktaya geldik. Ey Atatürkçüler, sizi gidi sahtekarlar... Atatürk'ün gölgesine yan gelip yatarak Atatürkçülük olmaz" ifadelerini kaydetti.

"ATATÜRK'E HAKSIZLIK ETMEYİN"

Atatürk'ün gece gündüz demeden çalıştığını dile getiren Bakan Müezzinoğlu, "Atatürk'e, hemşehrimize haksızlık etmeyin. O gece gündüz demeden çalıştı. Milletle beraber koştu. Dünyaya 'Ya istiklal ya ölüm' dedi. Öyle verdi istiklal mücadelemizi. Bu ülkeyi bu genç cumhuriyeti milletle beraber kurdu ve iki tane temel vasiyet söz bıraktı bunlardan biri 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' diğeri de 'Bu millete muasır medeniyet seviyesinin üzerinde bir yer yakışır'" dedi.

Müezzinoğlu, programının ardından Uzunköprü'den ayrıldı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'ndan Gece Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement