Sağlık-Sen'den Başkan Yaralı'ya Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sağlık-Sen'den Başkan Yaralı'ya Nezaket Ziyareti

Sağlık-Sen\'den Başkan Yaralı\'ya Nezaket Ziyareti

Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat ve yönetim kurulu üyeleri Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

13.10.2014 14:07  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık Sen) Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat ve yönetim kurulu üyeleri Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Şube Başkanı İrgat, ziyarette yaptığı konuşmada 3 hafta önce yapılan Sağlık-Sen Manisa Şubesinin 4'üncü Olağan Kongresi'nde bir kez daha Başkan seçildiğini, bu kapsamda yeni yönetim kurulu ile kurumlara nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Geçmişte olduğu gibi bu dönemde de insan onuruna yakışan bir sendikacılık anlayışını devam ettireceklerini ifade eden İrgat, şunları söyledi:

"Bu mücadelemiz elbette ki kolay değil. İnsan onuruna yakışan bir hayatın arayışında olmak doğal olarak emek istiyor. Fedakarlık ve gayret istiyor. ve en önemlisi de bedel ödemeyi gerekli kılıyor. Bizler de bu haklı davanın gururuyla, her türlü bedelleri ödemeye hazır olduğumuz gibi durmadan, yorulmadan ve bıkmadan mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz."

Başkan Yaralı ise yeniden göreve gelen İrgat ve yönetim kurulu üyelerini kutladığını ifade ederek sendikaların ve sendikacılığın önemine dikkat çekti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık-Sen'den Başkan Yaralı'ya Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement