Eskişehir'de Sağlıkta Seninle Engelleri Kaldırıyoruz Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Sağlıkta Seninle Engelleri Kaldırıyoruz Etkinliği

Eskişehir\'de Sağlıkta Seninle Engelleri Kaldırıyoruz Etkinliği

Eskişehir'de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla "Sağlıkta Seninle Engelleri Kaldırıyoruz" adlı etkinlik düzenlendi.

03.12.2014 22:10  Güncelleme: 22:55

Eskişehir'de, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla "Sağlıkta Seninle Engelleri Kaldırıyoruz" adlı etkinlik düzenlendi.

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'nin toplam nüfusun yaklaşık yüzde 13'ünü oluşturan 8,5 milyon engelli bireyin olduğunu söyledi.

Engelliler Günü dolayısıyla engellileri sahiplenme ve topluma kazandırma gayretlerinin gün geçtikçe arttığını belirten Köksal, şöyle konuştu:

"Engellilerin toplumsal yaşama her alanda tam ve eşit katılımın sağlanmasına yönelik çalışmalar yapmak devletin, toplumun diğer kesimlerin ve sivil toplum örgütlerinin ortak görevi olduğu unutulmamalıdır. Engellilere acıyarak ya da onlara bakıp duygulanarak sorunlarını çözemeyiz. Engelli çalışanlarımızın mağdur olmalarını önlemek için onlara yardımcı olmalıyız. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum."

Öte yandan bir televizyon programında yarışan görme engelli Bilal Göregen, darbukayla bir performans sergiledi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Sağlıkta Seninle Engelleri Kaldırıyoruz Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Celal Karaca: Hüseyin Köksal, belden aşağı çaılışan bir politikacı olarak, Sağlık sen in gelmiş geçmiş en başarısız başkanı olacaktır. Çok acemi bir mahalle delikanlısı gibi o mevkiyi doldurmuyor. Umarız yanılıyoruzdur. 0 0 Yanıtla

Advertisement