Sahil Mahallesi Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Sahil Mahallesi Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Sahil Mahallesi Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu

Sahil Mahallesi Muhtarlığının yenilenen binasının açılışını gerçekleştiren Başkan Uzun, esnaf ve pazar ziyareti yaparak talepleri dinledi.

26.03.2014 15:21  Güncelleme: 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 yıl önce yapılan ve bölgenin ihtiyaçlarına cevap veremeyen Sahil Mahallesi Muhtarlığı, Beylikdüzü Belediyesi'nin katkılarıyla yenilenen binasında hizmet vermeye başladı. Bina içerisinde muhtarlık dışında, Beylikdüzü Kavaklı Sahil Mahallesi Geliştirme ve Güzelleştirme Derneği'nin toplantı salonu ve yönetim ofisi bulunuyor. Açılışa Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un yanı sıra Gürpınar Eski Belediye Başkanı Velittin Küçük, Sahil Mahalle Muhtarı Yusuf Yakup Kendir, Kavaklı Mahalle Muhtarı Necip Özhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hem Muhtarlık, Hem Dernek Binası…

Sahil Mahallesi Muhtarı Kendir konuşmasında; "1995 yılında yapılmış olan muhtarlık binamız, belediye başkanımızın önemli katkılarıyla yenilenmiştir. Binamızda hem muhtarlığımız hem de derneğimiz vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Başkanımıza katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi. Daha sonra Uzun konuşmasında; "Daha önce fiili olarak hizmet vermeye başlayan ve bugün resmi açılışını yapmak üzere toplandığımız tesisimiz, mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun. Sahil Mahallesi yoğunluğu ve planlı yapılaşmasıyla doğal yeşil örtüsüyle çok özel bir yer. Açık havada denize bakarsanız Uludağ'ı görürsünüz. Bu güzel mahallemizi daha da güzelleştirecek derneğimiz de hayırlara vesile olsun" dedi.

Esnafın Taleplerini Dinledi

Açılış sonrası muhtarlık makamında çiçek takdim edilen Başkan Uzun, derneğin toplantı salonunda ikram eşliğinde vatandaşlarla sohbet etti, soruları cevapladı ve yapılan icraatlar hakkında bilgi verdi.
Programın devamında Yakuplu ve Marmara Mahallesi esnafını ziyaret eden Başkan Uzun, önce Yakuplu Mahallesi Salı pazarı esnafını sonra, İhlas 3. Kısım çarşı esnafını ziyaret etti. Esnaf ile sohbet edip, önerilerini dinleyerek not alan Uzun, vatandaş tarafından ilgiyle karşılandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sahil Mahallesi Yeni Muhtarlık Binasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement