Şahin ve Acehan, Şabanözü'nde - Son Dakika
Yerel

Şahin ve Acehan, Şabanözü'nde

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde faaliyet gösteren bir çorap fabrikasında incelemelerde bulundu.

21.04.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde faaliyet gösteren bir çorap fabrikasında incelemelerde bulundu.

Şabanözü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir çorap fabrikasını Şabanözü Kaymakamı Cuma Çotu ve Belediye Başkanı Mustafa Karakaya ile gezen Şahin ve Acehan, fabrikanın üretim faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Çubuk Kaymakamı Şahin, fabrikanın hem Şabanözü hem de Çubuk ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek, "Fabrika, her yönüyle modern bir tesis olmuş. Biz yöneticiler için de iş isteyenleri yönlendirmek açısından büyük bir kolaylık oluyor. Allah kolaylık versin" diye konuştu.

Ziyarette Çubuklu işçilerle sohbet eden Acehan, "Şeyh Şamil Bulvarı'nda asfaltlama çalışması yapılıyor ve Şabanözü yolu ile Şeyh Şamil Bulvarı'nı kavşakla bağlayacağız. İnşallah o zaman Şabanözü'nden gelenler, çarşı merkezine daha rahat ulaşacak" dedi.

İşsizlikle mücadele konusunda birçok çalışma yaptıklarını belirten Acehan, iş arayanlar ile işçi arayanları buluşturduklarını, çorap fabrikasıyla birlikte hareket ettiklerini, iş arayanları fabrikaya yönlendirdiklerini söyledi.

Şahin ve Acehan, fabrikanının sahiplerinden Serdar Bekmezci'ye istihdama katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahin ve Acehan, Şabanözü'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement