Şahinbey Belediyesi Yaz Okullarında 13 Bin 800 Kişi Eğitim Alıyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Yaz Okullarında 13 Bin 800 Kişi Eğitim Alıyor

Şahinbey Belediyesi Yaz Okullarında 13 Bin 800 Kişi Eğitim Alıyor

Şahinbey Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 65 sosyal tesiste 27 farklı branşta eğitim kursları devam ederken, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte yaz Kur’an kursu eğitimleri başladı.

10.07.2014 11:38

Şahinbey Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren 65 sosyal tesiste 27 farklı branşta eğitim kursları devam ederken, okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte yaz Kur'an kursu eğitimleri başladı. Kuran-ı Kerim, Etüt ve Rehberlik kurslarına 13 bin 800 kişi katılırken, kursa katılan veliler ve çocuklar verilen eğitimden memnun kaldıklarını belirtti.

Sosyal Belediyecilik alanında önemli çalışmalar yapan Şahinbey Belediyesi, açtığı Kur'an kurslarıyla velilerin ve çocukların Kur'an öğrenmelerine büyük katkı sağlıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kuran'ı Kerim kursu yaz boyunca devam edecek.

Yaz Kur'an kursuna katılarak eğitim alan kursiyerler, çok mutlu olduklarını belirterek, "yaz tatilini bir fırsat bilip, kur'an kursuna katıldık. Hocalarımız bizlerle çok güzel ilgileniyor. Kur'an eğitimi yanı sıra dini ve ahlaki bilgiler eğitimide alıyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz"dedi.

Meslek edindirme kursları yanı sıra her yıl düzenli olarak yaz okulları düzenleyen Şahinbey Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezi ve sosyal tesislerde son 5 yılda 174 bin 687 kursiyer faydalandı. 27 farklı branşta sosyal tesislerde devam eden bilgisayar operatörlüğü, bilgisayarlı muhasebe, hasta kabul, İngilizce, Arapça, Anasınıfı, Antep işi, dekoratif ev tekstili, makine nakışı, satranç, cilt bakımı ve makyaj, saç bakımı ve yapımı, geleneksel el sanatları, bağlama, gitar, keman, kara kalem -yağlı boya resim, hızlı okuma, matematik, okuma ve yazma, halk oyunları ve bale kurslarında 5 bin 100 kişi eğitim alıyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Yaz Okullarında 13 Bin 800 Kişi Eğitim Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement