Şahinbey'de Toplu Sözleşme Sevinci - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Toplu Sözleşme Sevinci

Şahinbey\'de Toplu Sözleşme Sevinci

Şahinbey Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

30.04.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Şahinbey Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası arasında süren görüşmeler mutlu sonla neticelendi ve 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. Şahinbey Belediyesi'nde düzenlenen törende, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Belediye-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gökalp, toplu iş sözleşme protokolünü imzaladı.

Başkan Tahmazoğlu, bir süredir devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlanmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu belirtti. Görevde geldikleri günden itibaren işçinin maaşlarını ve ikramiyelerini aksatmadan ödediklerini söyleyen Başkan Tahamzoğlu, "Şahinbey Belediyemizle Belediye İş Sendikamız arasında bir süredir yapılan görüşmeler olumlu neticelenmiştir. İki tarafta sözleşme üzerinde anlaştık. Hayırlı olmasını diliyorum. Biz Şahinbey Belediyesi olarak görevde olduğumuz 6 yıllık süreçte bir gün dahi işçilerimizin maaşlarını ikramiyelerini aksatmadan ödedik. Biz işçinin anlının teri kurumadan hakkını veriniz Hadisi şerifine uygun olarak bir gün dahi işçimizin maaşı gecikmedi. Bu günde Belediye İş Sendikamızla 3 yıl sürecek toplu sözleşmeyi imzaladık. Verilen zamlar işçilerimize hayırlı olsun. Bundan sonra da memleketimiz için, Gaziantep için, Şahinbey için el ele gönül gönüle hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

1 MAYIS'TA İŞÇİLERE ÇANAKKALE GEZİSİ

Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı nedeniyle 10 bin başarılı öğrenciyi Çanakkale'ye götürdüklerini hatırlatan Başkan Tahmazoğlu, "Başarılı öğrencileri yönelik düzenlediğimiz Çanakkale seferlerimiz devam ediyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle de Çanakkale'ye işçilerimizi götürmeye karar verdik. İşçilerimiz kendi günlerinde hediye vermek istedik. Çanakkale'de atalarımızın yattığı toprakları ziyaret ederek dualar etsinler istedik. İşçilerimiz de yine uçakla gidip uçakla gelecekler" diye konuştu.

HAYIRLI OLSUN

Belediye-İş Sendikası Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gökalp da toplu sözleşmenin tüm çalışanlara hayırlı olmasını dileyerek, "Şahinbey Belediyesi ile Belediye İş sendikası arasında yapmış olduğumuz toplu sözleşme 3 yıl süreli yapıldı. Tabi ki ülkemiz koşulları, belediyemiz koşulları ve işçi arkadaşlarımızın ekonomik koşullarını göz önüne alarak, tüm kesimleri mutlu edecek bir şekle getirmeye çalıştık. Bu anlamda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu'yla toplu sözleşmede oluşturduğumuz ekiple, şişi de, kebabı da yakmamak için elimizden geleni yaptık. Bu anlamda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Toplu Sözleşme Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement