Sahte Cennet" Çiğli'de Ayakta Alkışlandı - Son Dakika
Yerel

Sahte Cennet" Çiğli'de Ayakta Alkışlandı

Sahte Cennet" Çiğli\'de Ayakta Alkışlandı

Çiğli Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde, Yeni Sanat Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği “Sahte Cennet” adlı 2 perdelik tiyatro oyunu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

17.06.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çiğli Belediyesi'nin kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde, Yeni Sanat Merkezi ile ortaklaşa düzenlediği "Sahte Cennet" adlı 2 perdelik tiyatro oyunu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Çiğli Belediyesi'nin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği, Yeni Sanat Merkezi tarafından hazırlanan oyun Çiğlililerden tam not aldı. Yönetmenliğini Ali Soner Günüç'ün yaptığı, Mehmet Sönmez tarafından senaryolaştırılan 2 perdelik oyun bazı sahneleriyle izleyenleri duygulandırdı. Çiğli Belediyesi konferans salonunda sahnelenen ve Ali Soner Günüç, Demet Atay ve Hakan İntepe'nin oynadığı oyun günümüz gençliğinin yaşadığı sorunlar ile uyuşturucu ve alkol bağımlılığını konu alıyor.

SANATÇILARIN PERFORMANSLARI

Çiğlili sanatseverlerin büyük ilgi gösterdiği oyunda Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan oyununun bitmesinin ardından oyunculara çiçek vererek teşekkür etti. Oyunu izlemekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arslan, "Bütün oyuncularımızı gösterdikleri performansdan dolayı tebrik ediyorum. Oyunculuk çok özel bir meslek. Biz Çiğli Belediyesi olarak kültür ve sanat faaliyetlerin takipçisiyiz. Bizlere unutamayacağımız güzellikte anlar yaşattılar. Bundan sonrada tiyatro ve sinema gösterilerimizle halkımızı buluşturmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sahte Cennet' Çiğli'de Ayakta Alkışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement