Sakarya'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Ağaçları İkiye Böldü Meyve ve Sebze Bahçelerine Zarar Verdi - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Ağaçları İkiye Böldü Meyve ve Sebze Bahçelerine Zarar Verdi

Sakarya\'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Ağaçları İkiye Böldü Meyve ve Sebze Bahçelerine Zarar Verdi

Kozan Köyü Muhtarı İlhan Üzüm, yaklaşık 10 dakika süren şiddetli rüzgar ve beraberinde gelen şiddetli sağanak yağı ile dolunun köylerine büyük hasar verdiğini belirterek "Tarihi çınar ağacının dalları minibüsün üzerine düştü, elektrik ve telefon direkleri devrildi.

24.09.2014 10:48

Kozan Köyü Muhtarı İlhan Üzüm, yaklaşık 10 dakika süren şiddetli rüzgar ve beraberinde gelen şiddetli sağanak yağı ile dolunun köylerine büyük hasar verdiğini belirterek "Tarihi çınar ağacının dalları minibüsün üzerine düştü, elektrik ve telefon direkleri devrildi. Köyde bazı evlerin çatılı uçarken arazilerimizdeki mahsuller dolu ve şiddetli rüzgardan büyük zarar gördü ? dedi.

Bayat Köyü'nde ise üzüm bağlarını yerle bir eden şiddetli rüzgar, yaklaşık bin 500 dönüm arazide ekili bulunan salçalık biber ve zeytin ağaçlarına da zarar verdi.

İki köye enerji hatlarında meydana gelen hasardan dolayı elektrik verilemezken, vatandaşları şiddetli rüzgar, yağmur ve dolunun vurduğu arazilerde mahsullerinin zarar görmesinden dolayı devletten yardım beklediklerini söylediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Şiddetli Yağış ve Fırtına Ağaçları İkiye Böldü Meyve ve Sebze Bahçelerine Zarar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement