Sakarya Nehri'nin Öyküsü Tav Galeri'de - Son Dakika
Güncel

Sakarya Nehri'nin Öyküsü Tav Galeri'de

Sualtı fotoğrafçılarından Ali Ethem Keskin ve Erkan Balk'ın Sakarya Nehri'ni doğuran kaynakların izini sürdüğü sergi Atatürk Havalimanı'nda bulunan TAV Galeri'de açıldı.

22.01.2015 17:31

Sualtı fotoğrafçılarından Ali Ethem Keskin ve Erkan Balk'ın Sakarya Nehri'ni doğuran kaynakların izini sürdüğü sergi Atatürk Havalimanı'nda bulunan TAV Galeri'de açıldı.

TAV açıklamasına göre,,TAV Havalimanları tarafından işletilen Atatürk Havalimanı'nda bulunan kültür-sanat platformu TAV Galeri, Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri olan Sakarya'nın doğduğu kaynakların fotoğraflarından oluşan sergiye ev sahipliği yapıyor. Ali Ethem Keskin ve Erkan Balk'ın fotoğraflarından oluşan serginin açılışına Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Türk ve TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü katıldı.

TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü, Atatürk Havalimanı'nda yılda 57 milyon yolcuya hizmet verdiklerini, hızlı ve konforlu bir seyahat deneyimi sunmak üzere çalıştıklarını kaydetti.

Kültür-sanata verdikleri değer nedeniyle, yolcularının hoşça vakit geçirebileceği bir alan oluşturmak üzere TAV Galeri'yi hayata geçirdiklerini belirten Ünlü, "Bugüne kadar onlarca sergiye ev sahipliği yaptık. Bir Nehrin doğuşu –Sakarya sergisini de TAV Galeri'de ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu fotoğraflar ülkemizin başlıca doğal zenginliklerinden Sakarya Nehri'ne farklı bir bakış sunarken, izleyicilere suyumuzu ve çevreyi korumanın önemini bir kez daha hatırlatıyor" ifadelerini kullandı.

Sergi, 16 Şubat Pazartesi gününe kadar Atatük Havalimanı Dış Hatlar Terminali gidiş katında bulunan TAV Galeri'de ziyaret edilebilir. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya Nehri'nin Öyküsü Tav Galeri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement