Salcano Arnavutköy Mtb Cup 3 Nisan Pazar Günü Koşulacak - Son Dakika
Güncel

Salcano Arnavutköy Mtb Cup 3 Nisan Pazar Günü Koşulacak

Salcano Arnavutköy Mtb Cup 3 Nisan Pazar Günü Koşulacak

Arnavutköy Belediyesi ve Salcano tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen dağ bisikleti yarışlarının bir yenisi bu pazar günü koşulacak.

01.04.2016 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy Belediyesi ve Salcano tarafından organize edilen ve geleneksel hale gelen dağ bisikleti yarışlarının bir yenisi bu pazar günü koşulacak.

Rio Olimpiyatları'na az bir süre kala yapılacak olan yarış sporcuların derecesi açısından hayati önem taşıyor.

3 Nisan Pazar günü Arnavutköy parkurunda yapılacak yarış için Olimpiyat normlarının tamamlanmasına az süre kala altın degerindeki puanlar icin dünyanın 4 bir tarafından gelecek sporcular Rio'ya gidebilmek için kıyasıya yarışacaklar.

Arnavutköy Belediyesi'nin destekleri ile parkur sürekli bisiklete binecek bir hal alacak ve burada daha üst kategori yarışlarının düzenlenmesi için kısa sürede olumlu sonuç alınacak.

Dünyanın 4 bir yanından yaklaşık olarak 100 sporcu katılacak.

3 Nisan Pazar günü yapılacak yarışlara dünyanın 4 bir yanından sporcu katılacak. Saat 09.00'da Ulusal Kategori Yarışları ile start alacak olan yarış, 12.00'de olimpiyatlara puan veren uluslararası yarışla devam edecek ve 14.00'te yapılacak olan ödül töreni ile son bulacak.

Salcano Arnavutköy MTB CUP'ta Türkiye'nin yanı sıra Belçika, Rusya, Bosna-Hersek, Sırbistan, Macaristan, Karadağ gibi ülkelerden toplamda yaklaşık 100 sporcu yarışacak. Geleneksel hale gelen Salcano MTB CUP, Arnavutköy'de yer alan Devlet Hastanesi'nin arkasındaki ormanlık alanda bulunan parkurda yapılıyor.

SALCANO YÖNETİM KURULU ÜYESİ AKGÜL'ÜN AÇIKLAMALARI

Dünyaca Ünlü Türk markası Salcano'nun Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül, Türkiye'nin genç nüfusa sahip bir ülke olduğunu ve bisiklet konusunda daha işin başında olunup, yapılması gereken çok şeyin olduğunu dile getirdi. Akgül, "Bisiklet sağlıklı nesil için son derece önemli ve herkesin elde edebileceği bir şey. Biz de Salcano olarak hem vatandaşlarımızın hem de sporcularımızın çıkarları doğrultusunda çalışmalarımıza ve üretimlerimize devam edeceğiz. Firma olarak, Arnavutköy Belediyesi olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak biz bu tip yarışları desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Salcano Arnavutköy Mtb Cup 3 Nisan Pazar Günü Koşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement