Saldırıya Uğrayan Okul Müdürüne Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Saldırıya Uğrayan Okul Müdürüne Destek Ziyareti

Saldırıya Uğrayan Okul Müdürüne Destek Ziyareti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde geçen hafta öğrenci velisinin saldırısına maruz kalan okul müdürüne il milli eğitim müdürlüğü yetkilileri destek ziyaret gerçekleştirdi.

16.11.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde geçen hafta öğrenci velisinin saldırısına maruz kalan okul müdürüne il milli eğitim müdürlüğü yetkilileri destek ziyaret gerçekleştirdi.

Destekleme ve Yetiştirme kursularında görevli olduğu sırada öğrenci velisinin saldırısına maruz kalan Yenişehir Ortaokulu Müdürü Abdurrahim Kurnaz'a ilçe milli eğitim müdürlüğü yetkilileri destek ziyareti gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, Şube Müdürleri Zeydan Kurt, Lütfi Üstüner ve Mehmet Yaman darp edilen okul müdürünü ziyaret ederek desteklerini bildirdiler. Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş, "Eğitim kurumlarında çocukların, gençlerin eğitim öğretimlerinde rehberlik eden öğretmenlerimize saldırıyı tasvip etmemiz mümkün değil. Eğitim ve öğretimin uygulayıcısı olan öğretmenlerin toplumumuzda saygın ve önemli bir yeri olması gerekmektedir. Toplumların gelişip ilerlemesinde öğretmenlerin rolü oldukça büyüktür. Öğretmenler okul çağına gelen öğrencilere gerekli eğitim ve öğretimi vererek onların ileride bir meslek sahibi olmalarını sağlamaktadırlar. Tüm gençleri toplum yaşamına hazırlayıp, hayatı öğrenmelerine yardımcı olurlar. İşte bu yüzden öğretmenler bir toplumun geleceğini hazırlayan kişilerdir. Öğretmenimizi darp eden veli bilmelidir ki darp ettiği öğretmen, çocuğunun meslek sahibi olmasında büyük rol oynayacaktır. Bütün velilerimizin bu bilinçte olmaları gerekmektedir" diye konuştu.

Ateş, okuldan ayrılırken okul bahçesinde teneffüste olan öğrencilerle ayak üstü sohbet etti.

Öte yandan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek'in de Kurnaz'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dediği öğrenildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saldırıya Uğrayan Okul Müdürüne Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement