Salihli'de Gurup Yola 47 Kilometre Asfalt - Son Dakika
Güncel

Salihli'de Gurup Yola 47 Kilometre Asfalt

Salihli\'de Gurup Yola 47 Kilometre Asfalt

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Salihli ilçesinde yaklaşık 25 mahalleyi birbirine bağlayan gurup yolda 47 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdi.

20.06.2016 16:48  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölge sakinlerinin yıllardır özlemini çektiği çalışmayla, Gökeyüp'ten Sarusu'ya, Cıcıklı'dan Eldekli'ye kadar birçok mahallede ulaşımda konfor ve güvenlik artacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı asfalt hamlesi ile mahalleler toz-topraktan kurtuluyor, yollar konforlu ve güvenli hale geliyor. Bu kapsamda il genelinde hummalı bir şekilde asfaltlama çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde de yaklaşık 25 mahalleyi birbirine bağlayan gurup yolda 47 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdi. Bölge sakinlerinin artık daha güveli ve kaliteli bir yol üzerinde ulaşım sağlayacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Yaz boyunca Manisa'nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdürmekteyiz. Bu kapsamda Salihli ilçemizde de hem merkeze, hem de Köprübaşı ilçemize bağlantıyı sağlayan gurup yolda 47 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salihli'de Gurup Yola 47 Kilometre Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement