Salihli Tso Üyeleri Fuara Katıldı - Son Dakika
Yerel

Salihli Tso Üyeleri Fuara Katıldı

Salihli Tso Üyeleri Fuara Katıldı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerini, Türk gıda sektörünün uluslar arası buluşma noktası olan Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na götürdü.

09.09.2014 11:45

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerini, Türk gıda sektörünün uluslar arası buluşma noktası olan Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'na götürdü.

Salihli TSO üyeleri, Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan ve 1000'den fazla markanın katılım sağladığı Worldfood İstanbul Gıda Fuarı'na katıldı. Çikolata, Şekerleme, Bisküvi, Zeytin ve Zeytinyağı Ürünleri, Bal, Pekmez, Reçel, Çay, Kahve Ürünleri, Yumurta, Süt ürünleri, Bakliyat, Baharat, Yöresel ürünler, Meyve suyu ve Meyve suyu Konsantre Ürünleri, Paketlenmiş ve Hazır gıdalar başta olmak üzere pek çok ürünün yer 22. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'nda, gıda dünyasının birçok yeni ürünleriyle tanışma imkanı bulan Salihlili iş adamları ve iş kadınları, firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulunarak iş bağlantıları kurdular.

Salihli TSO Genel Sekreteri Levent Kılıçaslan, "Odamızın 4.Meslek Grubu üyelerini, Türk gıda sektörünün uluslararası buluşma noktası olan ve 1000'den fazla markanın katılım sağladığı Worldfood İstanbul Gıda Fuarına götürerek, gıda dünyasının birçok yeni ürünleriyle tanışma imkanı buldular. Firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulunan üyelerimiz aynı zamanda iş bağlantıları da kurdular."dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Tso Üyeleri Fuara Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement