Salıncak İpini Çözerken İp Boğazına Dolandı - Son Dakika
Asayiş

Salıncak İpini Çözerken İp Boğazına Dolandı

Salıncak ipini çözerken ip boğazına dolandı İpten kurtulmak için çırpınan çocuk, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiGAZİANTEP - Gaziantep'te salıncağın ipini çözmeye çalışan 10 yaşındaki şevket Özbal dengesini kaybetmesi sonucu ip boğazına dolandı.

21.03.2017 19:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salıncak ipini çözerken ip boğazına dolandı

İpten kurtulmak için çırpınan çocuk, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

GAZİANTEP - Gaziantep'te salıncağın ipini çözmeye çalışan 10 yaşındaki şevket Özbal dengesini kaybetmesi sonucu ip boğazına dolandı. İpte çırpınan çocuk, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İddiaya göre, Gaziantep'in şahinbey ilçesi Dumlupınar Mahallesi 29 nolu sokaktaki 2 katlı evin terasında oynayan 10 yaşındaki Şevket Özbal, terasta asılı bulunan salıncağın ipini çözmek için bir tabureye çıktı. İpin düğümünü çözmek için uğraşan çocuk, ayağının altındaki tabure devrilmesi ile ipe asılı kaldı. Boğazına dolanan ipten kurtulmak için çırpınan Özbal, komşuları tarafından fark edildi. Ailesine haber vermesi üzerine ise teras katın kapısı güçlükle açılarak, çocuk ipten kurtarıldı. Şevket Özbal, kaldırıldığı Gaziantep Özel Yaşam Hastanesinde yaşamını kaybetti.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Salıncak İpini Çözerken İp Boğazına Dolandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Asayiş Salıncak İpini Çözerken İp Boğazına Dolandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement