Şampiyon 3 Puanla Başladı - Son Dakika
Yerel

Şampiyon 3 Puanla Başladı

Şampiyon 3 Puanla Başladı

Spor Toto 3. Lig’in yeni ekibi Manisa Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk maçında konuk ettiği İstanbul temsilcisi Sancaktepe Belediyespor’u İsmail Düzgün’ün ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

24.08.2015 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig'in yeni ekibi Manisa Büyükşehir Belediyespor, sezonun ilk maçında konuk ettiği İstanbul temsilcisi Sancaktepe Belediyespor'u İsmail Düzgün'ün ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi şampiyon tamamlayarak, 3. Lig'e yükselen Manisa Büyükşehir Belediyespor, sezonun açılış maçında Sancaktepe Belediyespor'u konuk etti. Mümin Özkasap Spor Tesisleri'ndeki mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, ASKF Başkanı İsmail Aydın ve yaklaşık 1000 civarında taraftar izledi. Karşılaşma öncesi hain terör saldırılarında şehit düşen polis ve askerlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. Ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyespor, kanat oyuncularıyla rakip kalede etkili olmaya çalışırken, konuk takım oyunu kendi yarı alanında kabul etti.

SEZONUN İLK GOLÜ İSMAİL'DEN

Karşılaşmada ilk tehlikeli atak Sancaktepe Belediyespor'dan geldi. Maçın 20. dakikasında Bilal İsak'ın pasıyla topla buluşan Melik, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı gönderdi. Bu dakikadan sonra konuk ekip sert bir oyun sergilemeye başladı. Maçın 28. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalan Manisa Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Süleyman, oyuna devam edemeyerek yerini Hakan Çakır'a bıraktı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan yeşil-beyazlı temsilcimiz 31. dakikada aradığı golü buldu. Mülayim'le başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor atağını çok iyi takip eden İsmail Düzgün, uzak kale direğinde topa çok iyi bir vuruş yaparak skoru 1-0'a taşıdı. Golden sonra kontrollü oyununu sürdüren temsilcimiz, soyunma odasına bu skorla gitti.

İYİ BAŞLANGIÇ

Maçın ikinci yarısında skoru korumak için kontrolü elden bırakmayan temsilcimiz, rakibine pozisyon şansı vermedi. Konuk ekip Sancaktepe Belediyespor, sert oyununa ikinci yarıda da devam etti. Maçın 82. dakikasında konuk ekipten Ahmet Bener, rakibine yaptığı sert hareket sonucu 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü iyice ele alan ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyespor, sezona 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyespor oyuncuları ve teknik heyeti sevgi yumağı oluşturdu.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Sezona 3 puanla başlamış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Şapçı, ayakları yere basan bir takım olduklarını ve hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Takımını tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün de, Manisa'ya sevinç yaşatan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un sezona 3 puanla başlayarak bu sevinci devam ettirdiğini, sezonun sonunda mutlu sona ulaşan taraf olmak için çalıştıklarını söyledi - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon 3 Puanla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement