Şampiyon Sporculardan Başkan Eşkinat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Sporculardan Başkan Eşkinat'a Ziyaret

Şampiyon Sporculardan Başkan Eşkinat\'a Ziyaret

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve başarılı sporcuları Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ ı ziyaret etti.

17.07.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve başarılı sporcuları Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat' ı ziyaret etti.

Çeşitli branşlarda ulusal ve uluslararası başarılara imza atan Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Başkan Eşkinat'la sohbet ederek daha iyi çalışabilmek için ihtiyaçlarını dile getirdi.

Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Taner, 20 branşta bin 127 sporcu ile mücadele ettiklerini ve 2015 yılı için hedeflerinin çok büyük olduğunu söyledi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ise "Sporcularımızın en iyi imkanlarla spor yapabilmeleri ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için iyi bir antrenman salonuna sahip olmaları gerekir. Bizlere düşen görev sporcularımıza sahip çıkıp, onlara en iyi şartlarda spor yapmalarını sağlamaktır" dedi.

Türkiye Şampiyonasında Mustafa Koç judo 60 kg' da Türkiye Şampiyonu, Begüm Yılmaz atletizm 100 m' de Türkiye 2.'si, Mutlu Erçevik yol bisikleti kategorisinde Türkiye 3.'sü, Ataberk Alakuş judo 55 kg'da Türkiye 3.'sü oldu.

Avrupa Kupası judo 50 kg.' da, Emre Çelik Altın madalya, Enes Çelik, Ahmetcan Çekiç, Emre Çelik Bronz madalya kazandı. Ayrıca Mustafa Koç judo 60 kg'da Balkan Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Sporculardan Başkan Eşkinat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement