Şampiyon Voleybolcular Vali Çomaktekin'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Voleybolcular Vali Çomaktekin'i Ziyaret Etti

Şampiyon Voleybolcular Vali Çomaktekin\'i Ziyaret Etti

Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Amasya Erkek Yetiştirme Yurdu voleybol takımı, Vali İbrahim Halil Çomaktekin'i ziyaret etti.

04.07.2014 16:40

Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Amasya Erkek Yetiştirme Yurdu voleybol takımı, Vali İbrahim Halil Çomaktekin'i ziyaret etti.

Çomaktekin, ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencilerin kişisel gelişimleri için sportif ve kültürel faaliyetlerin çok önemli olduğunu belirtti.

Sağlıklı yetişmek ve sosyal olabilmenin bu tür faaliyetlere katılmakla mümkün olduğunu ifade eden Çomaktekin, "Özellikle sizin gibi devlet koruması altındaki gençlerin sporla iç içe yaşayarak kendinizi geliştirmeniz ve bu alanda başarılar kazanmanız bizleri çok sevindiriyor. Başarınızda sizin gayretlerinizin yanı sıra il müdürümüz, öğretmenleriniz ve çalışma arkadaşlarınızın büyük katkıları var. Sizlere teşekkür ediyorum. Başarınız gelecek adına bizleri umutlandırıyor" diye konuştu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Duman ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık'ın da yer aldığı ziyarette Çomaktekin, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şampiyon Voleybolcular Vali Çomaktekin'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement