Şampiyonlar, Kızılcahamam'da Gençlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Şampiyonlar, Kızılcahamam'da Gençlerle Buluştu

Şampiyonlar, Kızılcahamam\'da Gençlerle Buluştu

Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün “Şampiyonlar Aramızda” Söyleşi programına Milli Halterci Halil Mutlu ve Milli Güreşçi Şeref Eroğlu katıldı.

22.01.2015 01:13

Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün "Şampiyonlar Aramızda" Söyleşi programına Milli Halterci Halil Mutlu ve Milli Güreşçi Şeref Eroğlu katıldı.

Söyleşi öncesi Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız'ı makamında ziyaret eden şampiyonlar, Kızılcahamam'da yaptıkları milli takım kamp anılarından bahsetti.

Söyleşide öğrencilere spor hayatlarından kesitler anlatan ve gençlere tavsiyede bulunan şampiyonlar, sporun faydaları ve günümüzde sporcunun değerinden bahsetti. Programa, İlçe Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Müftüsü ve diğer kamu kurumlarından yetkililer ve öğrenciler katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı kamuda plaket yasağına nedeniyle, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nahit Şahin şampiyon sporculara çam fidanı takdim etti.

Kızılcahamam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nahit Şahin, Türk ve Dünya tarihinde isimlerini Altın harflerle yazdıran şampiyon sporcular Halil Mutlu ve Şeref Eroğlu'na teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonlar, Kızılcahamam'da Gençlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement