Samsun'da 1. Uluslararası Türk Sanat Müzi·ği· Amatör Korolar Festi·vali· Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Samsun'da 1. Uluslararası Türk Sanat Müzi·ği· Amatör Korolar Festi·vali· Düzenlenecek

Samsunlu Sanatçılar Derneği'nce (SASAD) 23-25 Mayıs tarihlerinde 1. Uluslararası Türk Sanat Müzi·ği· Amatör Korolar Festi·vali· düzenlenecekSASAD'dan yapılan yazılı açıklamada, derneğin yönetim kurulu üyelerinden Çağlayan İnan ve Hicran Temur'un organizesinde yapılacak festivalin Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği belirtildi.

21.05.2016 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunlu Sanatçılar Derneği'nce (SASAD) 23-25 Mayıs tarihlerinde 1. Uluslararası Türk Sanat Müzi·ği· Amatör Korolar Festi·vali· düzenlenecek

SASAD'dan yapılan yazılı açıklamada, derneğin yönetim kurulu üyelerinden Çağlayan İnan ve Hicran Temur'un organizesinde yapılacak festivalin Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, festival kapsamında Türkiye'de ve yurt dışında bulunan amatör Türk Sanat Müziği korolarını bir araya getirerek bir platform oluşturmak ve Amatör Türk Sanat Müziği Korolar Festivali'nin Samsun'la özdeşleşmesinin amaçlandığı belirtilerek, şu ifadeler kullanıldı:

"23-24-25 Mayıs 2016 tarihleri arası düzenlenmesi planlanan 1. Uluslararası Amatör Türk Sanat Müziği Korolar Festivali ile şehrimizin, kültür ve sanat alanında da adını duyurmak, şehrimizin kültürel ve doğal güzelliklerinin yanında Karadeniz insanının misafirperverliğini ve sıcaklığını göstermek, Samsun şehrinin markalaşmasına yardımcı olmak temel hedefimizdir. Festivale katılacak olan misafir koroların şehrimize ait doğal ve kültürel güzelliklerini tanıyabilmeleri için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü aracılığıyla geziler tertip edilecek olup şehrimizin ve ilçelerimizin tanıtımına çalışılacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da 1. Uluslararası Türk Sanat Müzi·ği· Amatör Korolar Festi·vali· Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement