Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Kanık, Yeşilırmak Islahı Proje Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika
Güncel

Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Kanık, Yeşilırmak Islahı Proje Çalışmalarını İnceledi

AMASYA(AA) - Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, Amasya'nın Taşova ilçesinde devam eden Yeşilırmak ıslahı projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

28.01.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA(AA) - Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık, Amasya'nın Taşova ilçesinde devam eden Yeşilırmak ıslahı projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk'ü makamında ziyaret eden Kanık çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İncelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Kanık, "Şehzadeler şehri olarak isimlendirdiğimiz Amasya ilimizde Taşova ilçesi Yeşilırmak nehri ıslahı 4 bin 500 metrelik kısımda Devlet Su İşleri olarak kış çalışması kapsamında şu an ırmak yatağında düzenleme yapılmakta" dedi.

Kanık, şöyle konuştu:

"Yapılan bu çalışma yatak içerisinde hem akışın düzenli olmasını sağlayacak hemde ilçemize güzel peyzaj ve rekrasyona yönelik çalışmaları içermekte. Yaklaşık bin metrelik kısımda kademeli bir platform oluşturulacak ikinci kademede de oluşturulacak platformda da Belediyemizin yapacağı park ve düzenleme ile Taşova halkı hem suya kavuşmuş olacak ve aynı zamanda su ile iç içe olacak. DSİ olarak her zaman belirttiğimiz gibi bir ilin bir ilçenin bir yerleşim yerinin gerdanlığı. Biz estetik olmasına dere yataklarımızın o bölgedeki insanlarımızla barışık olmasını sağlıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun DSİ 7. Bölge Müdürü Kanık, Yeşilırmak Islahı Proje Çalışmalarını İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement