Samsun Stadyumu Yeni Sezona Hazır - Son Dakika
Spor

Samsun Stadyumu Yeni Sezona Hazır

Samsun Stadyumu Yeni Sezona Hazır

Samsun'da yapımı süren 33 bin 919 kişilik stadyumun yüzde 70'i tamamlandı.

07.05.2015 10:52  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da yapımı süren 33 bin 919 kişilik stadyumun yüzde 70'i tamamlandı. Stadyum Proje Müdürü Şerafettin Kara stadın, yeni sezona yetiştirileceğini belirterek, "7 restorantı, alışveriş merkezi ve locaları ile burası bir yaşam merkezi olacak" dedi.

YÜZDE 70'İ TAMAMLANDI

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde yaklaşık 130 milyon TL'ye mal olacak stadyum inşaatı hızla yükseliyor. Yüzde 70'i tamamlanan ve 2015-2016 sezonunda Samsunspor'un maçlarını oynayacağı stadyumun Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılan stadların en iyisi olduğunu ifade eden Proje Müdürü Şerafettin Kara, UEFA standartlarında yapılan bu stadyumun, restorantları, alışveriş merkezi ve locaları ile bir yaşam merkezi haline geleceğini ifade etti.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ OLACAK

Samsunspor için her yönüyle önemli bir stat olacağını dile getiren Kara, "7 restorant, alışveriş merkezi ve 54 locası bulunuyor. Türkiye'de yapımı süren 7-8 stattan çok farklı, onlarda olmayan bir alışveriş merkezi olacak. Akıllı stat dedikleri, stadyumun içerisindeki tüm elektronik ve mekanik sistemler birbirine bağlantılıdır. Birbirlerini izliyorlar ve seyrediyorlar. Örneğin statta bir yangın çıktığı zaman, sulama sistemleri harekete geçiyor ve turnikeler kendilerini serbest bırakıyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsun Stadyumu Yeni Sezona Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yiğido: Samsuna sivas ve erman kılıç deyince hemen kızarır hamsiler çünkü en son samsunu evinde son maçta biz küme düşürdük samsun lazları ne ağladı beeeea 1 9 Yanıtla
  • mavi ateş: 9 kere küme düşmüş bi takıma futbolla alakası olmayan bir şehre stad pess yani 2 5 Yanıtla
  • erhan58: Futbolla alakası olmayan bir şehire stadmı yazık yazık 3 3 Yanıtla
  • er: Yav dünyada en çok küme düşen samsundur 8 kere rekor stad bunların neyine 2 2 Yanıtla
  • vatan: bu projelerde hep geç tamamlanma var. 0 2 Yanıtla
  • TÜRK: KOCA İZMİRDE KAÇ TANE TAKIM VAR GÖZTEPE ALTAY KARŞIYAKA ALTINORDU BUCA BİR TANE ADAM GİBİ STADI YOK SAMSUNA STAD YAPIYORLAR 1 1 Yanıtla

Advertisement