Samsun'un Yeni Stadına Çim Serme İşlemi Başladı - Son Dakika
Güncel

Samsun'un Yeni Stadına Çim Serme İşlemi Başladı

Samsun\'un Yeni Stadına Çim Serme İşlemi Başladı

Samsun'a yapılan 33 bin kişilik yeni statta çim serme işlemleri başladı. Stat, 2 ay sonra hazır olacak.

15.11.2016 17:06  Güncelleme: 13:46

Samsun'un Tekkeköy İlçesi'nde yapılan 33 bin 919 kişilik yeni stadyumda çim serme işleminin başlatılmasında hazır bulunan Samsun Valisi İbrahim Şahin, "Sahamız 2 ay sonra oynanır hale gelebilecek" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan 33 bin 919 kişilik stadın tamamlandığı zaman muhteşem bir görüntüye sahip olacağını belirten Vali İbrahim Şahin, 8400 metrekare alanda uygulanacak çim serme işlemi konusunda şunları söyledi:

Samsun'un Yeni Stadına Çim Serme İşlemi Başladı

2 AY SONRA BİTECEK

"Çimler serilmeye başlandı. 2 ay sonra da saha hazır hale gelecek. Burada radyan ısıtma sistemi var. Bütün izleyicilerimiz bir şekilde ısınacak. Çimlerin korunması için alttan hem soğutma hem ısıtma sistemi var. Bu çimler İtalya'dan geliyor. Statın dış cephe kaplamaları da tamamlandı."

Samsun'un Yeni Stadına Çim Serme İşlemi Başladı

"ÇİM SERME 10 GÜNDE TAMAMLANACAK"

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ise stadı ligin ikinci yarısına yetiştirmeyi hedefledikleri vurkgularken şunları söyledi:

"Stadın zor bir çatı sistemi var. Zemin ve diğer alanlar tamamen UEFA'nın A Plus kapsamındaki stadyumlarla aynı değerde. 10 gün içinde buranın çiminin serilmesini bitireceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Samsun'un Yeni Stadına Çim Serme İşlemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement