Samsung ve Habitat, "Bilişim Mucitleri" Projesi Kapsamında - Son Dakika
Güncel

Samsung ve Habitat, "Bilişim Mucitleri" Projesi Kapsamında

Denizli'de düzenleyeceği "Startup Weekend" Girişimcilik Kampı'na girişimcileri davet ediyor.

04.02.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung Electronics Türkiye'nin, Habitat Derneği işbirliğiyle hayat geçirdiği "Bilişim Mucitleri" Projesi kapsamında düzenlenecek olan uluslararası girişimcilik yarışması "Startup Weekend", 12-13-14 Şubat tarihlerinde Denizli'de gerçekleşecek. "Startup Weekend" girişimcilerin iş fikirlerini, 48 saat süren bir maratonla şirket kurma aşamasına getirmelerine imkan sunuyor.

Startup Weekend kapsamında girişimciler, 12 Şubat Cuma günü fikirlerini mentorlar ve diğer katılımcılarla paylaşarak takımlarını oluşturacaklar. Takımların kurulmasını takiben, yarışmacılar teknoloji tabanlı iş fikirlerini mentorlar eşliğinde prototipe çevirecek. 14 Şubat akşamı yatırımcılardan oluşan jüri karşısında yapılacak sunumlar ile en iyiler belirlenecek ve 48 saatlik maraton tamamlanmış olacak.

Saygın mentorlarla birlikte çalışma imkanı

Girişimciler, etkinlik boyunca Murat Gök, Koray Yıldız, İdil Şerifoğlu, Özümcan Demir, Ahmet Gözüaçık, Onur Can Sert, Barış Okur, Burcu Gökgöz ve Emin Okutan gibi mentorlarla çalışma olanağına kavuşacak. 14 Şubat akşamı yatırımcılardan oluşan jüri karşısında yapılacak sunumların ardından en iyiler belirlenecek.

Birinci olan ekip üyelerine Galaxy Gear S2

Startup Weekend'te, yatırımcılardan oluşan jürinin oyları sonucunda birinci gelen ekipte yer alan 10 öğrenci, Galaxy Gear S2 ile ödüllendirilecek.

Başvurular devam ediyor

Denizli'de gerçekleşecek olan "Startup Weekend" ile girişimciler; katılım koşullarına dair daha detaylı bilgiye http://bit.ly/swdenizli adresi üzerinden ulaşabilirler. Katılım için başvurular 12 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samsung ve Habitat, 'Bilişim Mucitleri' Projesi Kapsamında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement